Annonce
Tønder

Højer Frivillige Brandværn forebyggede digebrud

Højer Frivillige Brandværn var hurtigt på stedet ved diget mellem Møgeltønder og Højer for at forebygge digebrud på grund af den megen vand, der er komme de seneste dage. Foto: Thomas Lund Sørensen
Annonce

Møgeltønder/Højer: Der er kommet meget regnvand de seneste dage. Det fik mandag eftermiddag vand fra åen mellem Møgeltønder og Højer til at løbe over diget til en sideliggende mark.

Højer Frivillige Brandværn var dog hurtigt på stedet for med sandsække at forebygge oversvømmelse af markerne og Møgeltønder Omfartsvej.

- Der er ikke sket nogen voldsomme konsekvenser nu, fordi en miljømedarbejder fra Tønder Kommune tidligt opdagede vandet. Men hvis der var kommet mere vand, er der stor sandsynlighed for, at det havde taget noget af diget. Det havde givet digebrud og oversvømmet markerne, siger Thomas Lund Sørensen, der er indsatsleder hos Brand og Redning Sønderjylland.

Teamet var på stedet et par timer, hvor de samtidig dirigerede trafikken, da det ene spor var spærret af redningskøretøjer.

Selvom der er kommet megen vand i Tønder Kommune de seneste dage, har de øvrige tre sønderjyske kommuner fået mere ifølge indsatsleder fra Brand og Redning Sønderjylland, Thomas Lund Sørensen. Foto: Thomas Lund Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce