Annonce
Tønder

Højer IF får 28.000 kr. fra OK Benzin og selskabets kunder, der har tanket hos Dagli'Brugsen

Annonce

Højer: Når kunder, der har tilknyttet deres OK-benzinkort til Højer IF, tanker hos Dagli'Brugsen i Højer er de med til at støtte den lokale idræts- og fodboldklub Højer IF. Denne gang betyder det, at klubben har modtaget hele 28.000 kroner som blandt andet er gået til klubbens nye multibane, fortæller klubbens formand Mette Mortensen i en pressemeddelelse.

- Vi har købt nye bolde og redskaber til multibanen, og den kræver også vedligeholdelse. Ellers har vi indkøbt nogle oppustelige fodboldbaner til indendørs brug, fortrinsvis til børneholdene. Vi har ca. godt 700 medlemmer, og her af er flertallet børn og unge. Så vi er godt tilfredse med aftalen med OK og glade for vores samarbejde med Brugsen, der jo er vigtig i vores lokalområde, fortæller Mette Mortensen.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et ørebeløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Højer, der udbetaler pengene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Annonce