Annonce
Esbjerg

Højskoledage i Ribe holdes i efteråret

Niels Ole Frederiksen er manden bag Højskoledage i Ribe. Foto: Heidi Lundsgaard
Højskoledagene, der var planlagt til januar, er flyttet til efteråret, og billetsalget er i gang.
Annonce

Ribe: Det var oprindelig planen, at Quedens Gaard skulle have afholdt højskoledage i seminarieHuset i januar, men nu er den aktivitet i stedet skubbet til den 16. og 17. november.

Der var en overvældende interesse for arrangementet, da det første gang blev afviklet for et års tid siden, og nu håber man på den samme store interesse.

Det er den i Danmark kendte højskolemand, Niels Ole Frederiksen, der står bag arrangementet, og han ser frem til at give folk en stor oplevelse i Ribe.


Jeg ved, at der er en stor interesse for at deltage i højskoledage her i Ribe, så jeg glæder mig til arrangementet. Der var udsolgt sidst med 130 deltagere, og det håber vi naturligvis sker igen denne gang.

Niels Ole Frederiksen


- Jeg ved, at der er en stor interesse for at deltage i højskoledage her i Ribe, så jeg glæder mig til arrangementet. Der var udsolgt sidst med 130 deltagere, og det håber vi naturligvis sker igen denne gang. Vi har nogle gode indslag, og så er rammerne i seminarieHuset bare helt perfekte til formålet. Sidst fik vi skabt den helt rigtige højskolestemning, og det skal nok ske igen denne gang, siger Niels Ole Frederiksen.

Man vil kunne opleve et foredrag med Pernille Stengaard, der er journalist fra Weekendavisen. Hun bliver opfattet som en af Danmark bedste kvindelige foredragsholdere, og har skrevet en bog om forlaget Gyldendal..

Derudover vil forfatteren Pia Friis Laneth fortælle om tiden efter anden verdenskrig, mens Johannes Nørgaard fortæller om at være mønsterbryder. Jesper Moesbøl fortæller om den nye højskolesangbog, og der vil blive sunget sange fra den ny opdaterede udgave.

- Jeg skal holde sammen på det hele og skabe den gode stemning, og hvis der kommer et afbud, er jeg klar med foredraget ”Da lysekronen faldt ned i lagkagen”, siger Niels Ole Frederiksen.

Man køber billetter til "To Højskole" hos Café Quedens eller på telefon 75411050. Man kan ikke købe billet til et enkelt foredrag/arrangement. Det er et pakketilbud, hvor man køber til begge dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce