Annonce
Esbjerg

Høringsperioden er forbi: Nu starter arbejdet med at omdanne bunker til skønhedsklinik

Michelle Dreier og gemalen Thomas er nu gået i gang med at omdanne bunkeren i Vester Vedsted til skønhedsklinik, efter at høringsfristen udløb kort før påske. Foto: Kåre Welinder
Ejer af skønhedsklinikken Skön by Dreier, Michelle Dreier, fik op til påsken grønt lys fra Esbjerg Kommune til at gå i gang med at omdanne bunker i Vester Vedsted til skønhedsklinik. Ingen havde ved høringsfristens udløb nedlagt protest, og dermed er en nervepirrende måned endelig overstået.

Vester Vedsted: I påskedagene gik startskuddet til at omdanne en bunker vest for Ribe fra anden verdenskrig til skønhedsklinik. Bag de vilde planer står ejer af skønhedsklinikken Skön by Dreier, Michelle Dreier og hendes mand Thomas, og sammen har de brugt den forgangne måned med at vente på, at høringsfristen for ombygningsplanerne skulle overstås.

- Jeg har været ved at gå ud af mit gode skind, og vi har begge været ret pressede over, om nogen ville nedlægge protest mod vores planer for bunkeren, siger Michelle Dreier, der kort før påske fik beskeden fra Esbjerg Kommune om, at der var grønt lys til at gå i gang, fordi ingen havde benyttet sig af høringsfristen.

Lørdag i påsken gik parret i krig med bunkeren, og Michelle Dreier forklarer grinende, hvordan de nærmest var ved at give op allerede efter få meters arbejde i gulvet, fordi det er stort set umuligt at brække op på grund af store mængder armeringsjern i betonfundamentet.

Annonce

Rå æstetik

Inde i bunkeren skal der lægges gulvvarme og være blandt andet venteværelse, mens en glasgang fra bunkerens vestlige side skal føre til et nyt behandlerrum.

- Den skal bevare sin historie. Udenpå skal den forblive, som den er, og mine kunder får herude både ro, natur, historie og udsigt over vandet, som man kan se fra toppen af bunkeren, siger Michelle Dreier, der så vidt muligt vil bevare bunkerens rå, æstetiske udtryk.

Hun er meget glad for, at hun nu endelig får lov til at udleve drømmen om sin klinik, og at hun bliver en af de første i Danmark, der på denne måde kan udnytte en bunker til skønhedsklinik, og samtidig kan stå som eksempel på, hvordan man kan udnytte de mange bunkers, der især findes langs den jyske vestkyst.

Annonce

Meget nervøs

- Jeg tror ikke der er mange, der har tænkt, at en grim bunker kan være skønhedsklinik. Det er to vilde modsætninger, men jeg kan godt lide at gå imod strømmen og ikke bare være en i flokken. Jeg ved godt det er et atypisk projekt, men vi kan måske blive nogen af de første, der får en stor viden om, hvordan man indretter en bunker i forhold til indhold, varme, kulde, kondens med mere, og det glæder jeg mig meget til at gå i gang med, siger Michelle Dreier, der er glad for, at mange af parrets venner allerede har hjulpet meget i det indledende arbejde med at rydde bunkeren.

Hun forklarer, hvor meget et ja fra kommunen har betydet. Hun vil bunkerprojektet så meget, at hun ikke er sikker på, at hun ville have fortsat sin klinik fra de nuværende rammer i Egebæk-Hviding, og netop derfor har hun været meget nervøs gennem den seneste måned.

Åbning

Da parret købte grunden med bunkeren var planen, at klinikken skulle åbne i bunkeren i foråret 2021. Der er dog mere arbejde end forventet, og der er gået en måned med høring, og derfor ved hun endnu ikke, hvornår Skön by Dreier åbner i de nye rammer. Klinikken i Egebæk-Hviding åbner igen 6. april.

Et stort hul er lavet i bunkerens vestlige side, og med grønt lys fra Esbjerg Kommune er starten gået til at omdanne bunkeren i Vester Vedsted til skønhedsklinik. Foto: Kåre Welinder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Sport24 Outlet åbner i Varde

Annonce