Annonce
Aabenraa

H.P. Therkelsen var bedst med bolden i Grænsehallerne

I en medrivende finale kunne transportfirmaet H.P. Therkelsen trække sig sejrrigt ud af fredagens indefodboldstævne i Grænsehallerne. Finalen stod mellem H.P. Therkelsen og E3 - og blev altså vundet af førstvnævnte med 3-2. Privatfoto

Aabenraa: I en rigtig herredyst kunne H.P. Therkelsens firmafodboldhold trække sig sejrrigt ud af fredagens indefodboldstævne, hvor 12 hold fra 10 transportvirksomheder dystede om pokalen. H.P. Therkelsens hold vandt - i et tæt opgør - 3-2 over E3-holdet. Tilslutningen til stævnet var så stort, at en af arrangørerne, Lasse Rode fra H.P.T., fortæller, at man måtte afvise enkelte hold, da der ganske enkelt ikke var plads til flere deltagere.

- Der var vel omkring 200 tilskuere, og det gav en super god stemning i de to haller. Jeg tror, det kom bag på Grænsehallerne, hvor mange der dukkede op for at heppe. De løb i hvert fald tør for fadøl i løbet af aftenen. Det har vi noteret os, så det ikke sker igen til næste år, fortæller Lasse Rode med et glimt i øjet i en pressemeddelelse.

Allerede nu overvejer arrangørerne, om ikke turneringen til næste år måske skulle flyttes til en lørdag.

- Så vil flere hold kunne deltage. Det ville virkelig være fedt med et stort indendørs stævne - så må vi se, om vi henter sejren i hus endnu en gang, siger Lasse Rode.

Annonce
Vinderne af transportfirmaernes indefodboldstævne i Grænsehallerne blev H.P. Therkelsen. En af arrangørerne, Lasse Rode, håber, at man næste år kan lokke endnu flere hold til at deltage i stævnet. Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce