Annonce
Aabenraa

HA-supportere får massiv opbakning på Facebook

Historien om, at HA-supporterne Devils Choice etablerer sig i den sønderjyske landsby Holbøl, fik mange til tasterne på Facebok. Foto: Ritzau Scanpix

Hvis man troede, at mange ville ønske Devils Choice - en supporterklub for Hells Angels - hen, hvor peberet gror, troede man forkert. Langt de fleste reaktioner på klubbens etablering i den sønderjyske landsby Holbøl bakker op om medlemmerne.

Holbøl: Reaktionerne på historien om, at Hells Angels-supporterne fra Devils Choice er ved at indrette sig i en ejendom i Holbøl har været mange. Og de kan generelt sammenfattes sådan:

Velkommen til Devils Choice. De er bare helt almindelige mennesker, der går på arbejde og kan lide at køre på motorcykel. Hellere dem end så mange andre.

- Glæder mig til at besøge dem til sommer. Svend Vile.

- Oh Jøsses da, de er mennesker, som alle os andre. Faktisk vil de ikke genere nogen, men meget hjælpsomme, og høflige. Michelle Bossen.

- Jøsses da, de støtter en af de største kriminelle organisationer herhjemme, men pyt de er så rare.. Hans Hansen.
Når en bruger skriver, at Devils Choice støtter én af de største kriminelle organisationer herhjemme, er der formentlig dækning et stykke af vejen. Rigspolitiets statistik "Rockere og bander 2017", der er den seneste udgave, fortæller om lovovertrædelser i massevis.

"Dansk politi havde den 1. januar 2018 registreret 1.314 personer som tilknyttet en rocker- eller bandegruppering. Disse personer blev i 2017 sigtet 4.240 gange for overtrædelser af relevant lovgivning. Personkredsen modtog i 2017 fældende afgørelser vedrørende i alt 2.462 overtrædelser af relevant lovgivning. De pågældende personer blev i 2017 idømt i alt 349 års fængsel for disse overtrædelser".

Annonce

Her kan du finde dem

Facebook-kommentarerne er fundet under artikler på jv.dk, på JydskeVestkystens Facebook-side og JydskeVestkysten Aabenraas Facebook-side og bringes uredigerede.

En forhadt hobby

- De er mere end velkomne. Jeg skal da personligt ned og besøge når mc Seasonen starter igen. Jens Christian Alexandersen Nielsen.

- Sjovt den hobby er blevet så forhadt i medierne... hellere Bikere som nabo en spejder... ellers får man bare klager for at gå nøgen rundt der hjemme. Tør vædde med de udenlandske tyve ikk tør lave indbrud i det område længere.. Call Knack.

- jeg har kun haft supergode oplevelser med dem og ingen kriminelle eller voldelige ting. Holger Diedrichsen.

- Hellere dem, end så mange andre... Charlotte Bojsen.

- I er da meget velkommen. Hanne Jensen.

- Spørgsmålet er, hvorfor de i årevis får lov at dovne den på sociale ydelser? Er jobkonsulenterne og de ansatte på jobcentret bange for dem. Hvorfor skal vi underholde dem, mens de render og laver kriminalitet?! Helene Maria Hansen.

- Rigtig mange af dem har altså et arbejde som alle andre! Ole Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To ejendomme i Kruså ramt af indbrud

Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];