Annonce
forside

Haderslev-drenge mast i Aalborg

Fodbold, U17 Liga, drenge:

AaB - HFK 2-0 (1-0)

Aalborg: Haderslev FK's U17-drenge var hårdt ramt til den svære udekamp i Aalborg.

Karantæner, skader og udlån af spillere til U19-holdet gjorde udfordringen meget større, og hjælp måtte HFK hente på U16-holdet.

Med så amputeret et hold blev det svært, og AaB dominerede da også hele 1. halvleg og kom da også foran.

I 2. halvleg fik HFK bedre fat, og hjemmeholdet blev presset i bund, men trods pæne chancer lykkedes det ikke for de sønderjyske gæster at score.

I stedet slog AaB kontra i slutfasen, HFK's anfører, Mads Winther, fik tacklet, men ureglementeret. Da det var i straffesparksfeltet, blev han ikke bare vist ud, AaB fik også det straffespark, som afgjorde opgøret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce