Annonce
Læserbrev

Haderslev Kommunes svar til beskæftigelsesministeren

Annonce

Læserbrev: Jeg blev noget overrasket i mandags, da jeg sad og så TV-Syd. Her kunne TV-Syd fortælle seerne, at Haderslev Kommune nu havde sendt svar til beskæftigelsesministeren på hans henvendelse til Haderslev Kommune vedrørende kommunens praksis med blandt andet sagsbehandling af førtidspensioner.

Formanden for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, Jon Krongaard, udtaler i den forbindese, at Haderslev Kommune ikke agter at ændre i den vedtagne tekst, som nogen jurister kalder for decideret ulovlig.

Jeg ved ikke, på hvis vegne Jon Krongaard udtaler sig – men det kan ikke være på Beskæftigelses- og Integrationsudvalgets vegne – dette alene af den grund, at udvalget ikke kendte til svarskrivelsen.

Svarskrivelsen til ministeren fik udvalget først tilsendt dagen efter TV-Syds udsendelse (hvilket i øvrigt ikke er godt nok).

Vi, i den socialdemokratiske byrådsgruppe, afventer nu beskæftigelsesministerens reaktion. Såfremt ministeren finder, at det, vi i Haderslev Kommune foretager os på beskæftigelsesområdet, er ulovligt, skal dette selvfølgelig rettes – det må der ikke herske tvivl om!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Der skal summe af liv og glade dage

Annonce