Annonce
Haderslev

Haderslev-sexolog: Mænd køber gavekort til konen

Før og efter højtiderne har parterapeut og sexolog Amalie Pedersen altid ekstra travlt. Især efter jul er der mange par, der begynder at gå i terapi. Foto: Jacob Schultz

Parterapeut og sexolog Amalie Pedersen fra Haderslev Wellnesshus får i julen flere henvendelser fra mænd, som gerne vil købe gavekort til parterapi. Hun sælger også gavekort på deal.dk og har netop været med til at lancere en erotisk julekalender.

HADERSLEV: Helt ærligt, hvem vil ikke hellere have et godt knald end et stykke halvdårligt chokolade?

Da avisens fotograf kommer forbi Haderslev Wellnesshus i Nørregade, er husets nye sexolog og parterapeut Amalie Pedersen i gang at lave en video reklame for en erotisk julekalender, som hun sælger i samarbejde med sexshop.dk

Hun har iøvrigt også lavet en podcast, der skal inspirere til, hvordan man bruger sexlegetøjet, og hvor hun kommer med øvelser og guides til at forbedre sexlivet.

- Øvelserne og legetøjet kan man bruge videre resten af året, fortæller Amalie Pedersen.

Ja, julen varer længe og koster mange penge. Men de gratis glæder såsom et godt knald er under pres i mange parforhold.

Amalie Pedersen fortæller, at det især er op til og efter højtiderne, at mange par begynder at gå i parterapi hos hende. De har brug for hjælp til at genfinde gnisten og glæden i deres parforhold.

I juledagene er mange par også sammen 24-7, og nogle mænd opdager, at frækt undertøj og parfume under juletræet ikke længere er nok til at tænde op under fruen.

- I fjor var der mænd, der kontaktede mig ved juletid og gerne ville købe gavekort til deres kone/kæreste, fortæller Amalie. Denne jul er hun også gået på deal.dk med sit tilbud om parterapi.

Her kan man vælge to,tre elle fire samtaler til dealpris, og det er også muligt at give dealen som gave til sin partner.

Amalie Pedersen har et stort ønske om, at flere tør sige højt, hvad de har brug for, at deres partner gør, for at de føler sig elskede og værdsatte.

Kvinden eller manden, der har "næsten alt" kan alligevel føle sig ulykkelige, hvis parforholdet ikke fungerer.

Men hvis man vil arbejde med sit parforhold, må man også være klar til at give det topprioritet. - Jeg sender altid parrene hjem med nogle opgaver, som de skal løse. For eksempel var der en kvinde, der gik meget op i, hvad omgivelserne mente og tænkte. Jeg gav hende den opgave, at hun skulle gå hjem og sige til sin mand: Nu finder vi en aften, hvor vi bare skal have det hyggeligt sammen og ikke tænke på andet, fortæller Amalie Pedersen.

Hun ville også ønske, at flere turde lige ud af posen om kærlighed og sex. - Jeg har lagt mærke til, at når jeg går til fester, og når folk har fået lidt at drikke, så vil de meget gerne snakke, konstaterer Amalie med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce