Annonce
112

Haderslev-tyv kædet sammen med biltyverier i Bramming

En mand fra Haderslev er blevet kædet sammen med biltyverier i Bramming. Foto: Arkivfoto

Vejen: En 27-årig mand fra Haderslev er blevet sigtet for indbrud i fire biler i Bramming. Men politiet stoppede gerningsmanden af en helt anden grund.

Klokken 08:37 den 7. november får politiet i Vejen øje på en personbil, der holder på Boulevarden med havariblinket tændt. Manden på førersædet sidder og sover på rattet. Han er meget påvirket og efter lidt tumult bliver han anholdt. Politiet finder en joint, noget skunk og lidt kokain i bilen. Han bliver derfor sigtet for kørsel med euforiserende stoffer. Der bliver også fundet en riffelpatron i bilen, og han bliver sigtet for overtrædelse af våbenloven.

I ransagningen af bilen finder politiet også en dametaske med et navn, som kan relateres til fire biltyverier i Bramming. Tyverierne er sket ved en parkeringsplads ved Esbjergmotorvejen. Her fik fire biler knust deres ruder af gerningsmanden. De blev samtidig også røvet. Han bliver derfor også sigtet for de fire tyverier i Bramming.

Ikke nok med det, så havde den 27-årige mand også fået frakendt førerretten. Han fik derfor sin syvende dom den morgen for at køre bil i frakendelsestiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce