Annonce
Tønder

Hagge's vækker Kim Larsen til live med lokalt initiativ

Der bliver Kim Larsen-tema på Hagge's til marts. Arkivfoto
Den 6. marts holder Hagge's Musik Pub et arrangement, hvor lokale kan give deres version af Kim Larsens afholdte sange.

Tønder: Fredag den 6. marts kommer Kim Larsens sange til at strømme ud fra Hagge's Musik Pub. Her bliver der nemlig inviteret til arrangementet "Da Kim Larsen kom til byen".

- Idéen er, at lokale bands eller solister kan sende to til tre covernumre ind af Kim Larsens sange. Herefter udvælger vi en fem til seks bands eller solister, der kan komme og spille sangene foran et publikum på Hagge's, fortæller daglig leder af Hagge's Musik Pub, Lene Jensen.

Hagge's har lagt en video omkring arrangementet op på Facebook, hvor de opfordrer til, at så mange som muligt indsender deres coverversioner.

- Man kan sende versioner ind indtil den 7. januar, hvor vi vælger de solister og bands ud, der får muligheden for at spille til arrangementet, siger Lene Jensen.

Arrangementet laves i samarbejde med Hagge's Ungeudvalg. Man kan sende musik ind på adressen hagges@hagges.dk

De bands/solister, der bliver udvalgt, bliver kontaktet efter den 7. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Haderslev

Over grænsen: Danmarks største cykelløb hylder naboskabet med Tyskland

Annonce