Annonce
Tønder

Hagges holder fast i pubquizzen - på en alternativ måde

Sådan foregår en pubquiz på Hagges normalt. Man sidder tæt sammen og kommunikerer om svarene. Det er ikke muligt i den nuværende situation, men et nyt initiativ betyder, at man ikke behøver undvære pubquiz. Nu livestreames det i stedet på Facebook. Arkivfoto: Uwe Iwersen.
Pubquiz på Hagge's Musik Pub er for mange en fast tradition. Et nyt initiativ betyder, at man - på trods af corona - alligevel kan deltage i pubquiz.
Annonce

Tønder: Det kan være svært at undvære de intellektuelle kalorier, det giver, at være med til pubquiz på Hagge's Musik Pub. Ikke desto mindre har den igangværende corona-situation sat en foreløbig stopper både alle Hagges' aktiviteter - herunder pubquiz - og dog.

For folkene bag Hagges og pubquizzen har nemlig tænkt i alternative baner, og sørger nu for, at der alligevel kan inviteres til pubquiz.

- Det kom sig af, at jeg en aften sad og spillede Wordfeud (et online-spil på mobiltelefonen red.) med én af mine venner, og så kom jeg til at tænke på, om vi på nogen måde kunne overføre det til pubquiz, fortæller daglig leder af Hagge's Musik Pub, Lene Jensen.

Hun tog kontakt til den ene af Hagges' sædvanlige quizmasters, Marinus Jensen, og sammen lagde de en lille invitation ud på Facebook til en virtuel pubquiz.

- Der kom utrolig mange positive kommentarer og delinger, så nu har vi besluttet, at vi mødes på tirsdag, og så livestreamer vi to runder af pubquiz på vores Facebookside, fortæller Lene Jensen videre.

Tænker du også ud af boksen?

I disse tider er det nødvendigt for caféer, foreninger, erhvervsdrivende, detailhandlende - ja, faktisk alle, at tænke utraditionelt og "ud af boksen" for at komme godt igennem coronakrisen.

De historier vil vi gerne forsøge at fortælle.

Så hvis du eller din virksomhed på en eller anden måde tænker utraditionelt under coronakrisen, eller hvis du har haft ekstraordinær succes med et tiltag, du har taget på grund af coronakrisen, så hører vi gerne om det.

Skriv til journalist Betina Skjønnemand på beskj@jfmedier.dk og fortæl, hvordan du tilpasser dig og tænker ud af boksen.

Annonce

Brug for andet at tænke på

Den virtuelle pubquiz kommer til at fungere stort set som en almindelig én af slagsen. Blot med den forskel, at deltagerne nu ikke sidder sammen, men hver for sig bag skærmen.

- Måske kan vi slå rekorden for antal deltagere. Vores rekord er 99 deltagere, men måske vi kan slå den nu, hvor der er ubegrænset plads, siger Lene Jensen.

Pubquizzen løber af stabelen på tirsdag den 31. marts klokken 19, hvor pubquizzen sædvanligvis skulle have fundet sted.

- Vi starter nok lidt i 19, og sørger også lige for at minde folk om, at det naturligvis ikke er tilladt at google undervejs, understreger Lene Jensen med et smil i stemmen.

Hun er fortrøstningsfuld omkring, at det bliver en fin erstatning for den almindelige pubquiz på trods af omstændighederne.

- Jeg tror, at vi alle har brug for at tænke på lidt andet end corona. Derfor har vi også besluttet, at der ikke kommer til at være nogle spørgsmål om netop det, lover Lene Jensen.

Hvis livestreamningen af pubquiz fra Hagges på tirsdag bliver en succes, vil Lene Jensen overveje at gentage legen om 14 dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce