Annonce
Esbjerg

Halfdan Rasmussens digte indrammes af ny musik

Sanger og skuespiller Tomas Ambt Kofod sætter ord på Halfdan Rasmussen voksen-digte. Musikken er komponeret af Sisse Tomczyk, der også spiller piano, mens Jeanette Balland spiller saxofon. PR-foto

Esbjerg: En koncert med helt nye sange baseret på Halfdan Rasmussens elskede digte er, hvad man kan opleve i Musikhusets mødesal tirsdag 12. november kl. 19.30.

Sanger og skuespiller Tomas Ambt Kofod, der i denne sæson har spillet hovedrollen i Det Ny Teaters "Phantom of the Opera", sætter ord på Halfdan Rasmussens voksen-digte i koncerten "Toner til Halfdan".

Musikken er komponeret af Sisse Tomczyk, der også spiller piano, mens Jeanette Balland spiller saxofon.

Med et stærkt og vedkommende samspil hylder de tre kunstnere på scenen Halfdan Rasmussens digtning i et univers af ord og tekster, som indeholder alt fra de dybeste følelser til de letteste tanker.

Halfdan Rasmussen havde ordet i sin magt, uanset om det var ramme alvor eller let og lystigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce