Annonce
Debat

Hallo! Er der en politiker tilstede?

Annonce

Læserbrev: 21.300 kokke, tjenere og andre dygtige ansatte på landets hoteller og restauranter har mistet jobbet i løbet af 2020.

Det er den foreløbige pris for krisen i en branche, der lige nu bliver totalt overset. Det er en ulykke for hver enkelt familie, og det bekymrer tilsyneladende ikke politikerne. Det er helt uforståeligt.

Nu sætter politikerne sig til forhandlingsbordet, og noget tyder på, at vi fra på mandag igen må købe en sofagruppe og se på ny bil hos den lokale bilforhandler. Fint nok.

Men hvornår må danskerne gå på restaurant og nyde en god aften i de trygge rammer, vi har bevist, at vi kan levere? Det aner ingen. Der er ingen plan, ingen udregninger, ingenting.

En hel branche, der trods alt stadig beskæftiger 95.200 mennesker, overladt i komplet uvished endnu engang.

Jeg taler ikke for at slå dørene op på vid gab. Men vi har brug for en plan at arbejde efter. Hvordan skal smittetallene se ud, inden vi kan løfte restriktionerne på hoteller og restauranter? Hvor mange skal være vaccineret, inden vi kan lette bare lidt på det åg, der ligger på os?

Er vi blevet glemt midt i diskussionen om udendørs idræt, boghandlere og efterskoler? Det virker sådan, derfor dette opråb!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Vejen For abonnenter

Region Syddanmark erkender problemer med bestilling af vaccine-tid: - Det er ikke nemt at finde rundt i for borgerne

Annonce