Annonce
Esbjerg

Halloween-hus i Esbjerg: Gys, gru og grin på Grønvangsvej

Heidi Storm Kristensen går all in på Halloween. Og hun får masser af positive kommentarer fra folk, som kommer forbi huset på Grønvangsvej og får et lille eller stort gys, når de ser udsmykningen i forhaven. Foto: Martin Ravn
Når børnehavebørn og bedstemødre kommer forbi Heidi Storm Kristensens hus i Østerbyen får de sig i disse uger som oftest et lille eller stort gys, når de kigger ind i forhaven. Her er der nemlig gjort noget ud af Halloween-udsmykningen.

ESBJERG: Der er monstre, edderkopper, gravsten, døden med lygten, en uhyggelig nonne, en slagter med en halvt afskåret arm og en figur, som har en vis lighed med sangeren Slash fra heavy-bandet Guns 'N Roses. Der er med andre ord ikke sparet på hverken uhygge eller effekter i forhaven hos Heidi Storm Kristensen, der går all in på Halloween-udsmykningen i haven ved huset på Grønvangsvej i Østerbyen, hvor hun bor sammen med kæresten Kim Frandsen og sine to døtre Nanna og Freja.

- Det er fjerde år i træk vi laver en Halloween-udsmykning. Da vi gjorde det første gang for fire år siden, var vi lige flyttet ind i huset, som lignede noget i retning af et lig. Så syntes jeg det var passende at lave en udsmykning med nogle gravsten og en mand, som stak hovedet op af jorden. Der begyndte det, og så er der kommet flere masker og figurer til hvert år, fortæller Heidi Storm Kristensen.

Annonce

- Desværre har jeg i år fået stjålet tre masker. Det er jeg ret træt af, for de koster 250-300 kroner stykket.

Heidi Storm Kristensen

Gæstfrihed

Både naboer og andre, som kommer forbi er velkomne til at komme ind og tage figurer og monstre nærmere i øjesyn, men den gæstfrihed er der nogen, der har udnyttet i år.

- Desværre har jeg i år fået stjålet tre masker. Det er jeg ret træt af, for de koster 250-300 kroner stykket. Derfor overvejer jeg da også, om jeg skal have videoovervågning op, siger Heidi.

I næste uge sætter hun lys i øjnene på de forskellige figurer, og til Halloween vil hun sammen med sine to døtre selv være klædt ud og sprede uhygge blandt de 12 figurer i forhaven. Da de gjorde det sidste år til Halloween - og annoncerede det forud på Facebook - kom der flere hundrede mennesker, og der opstod et veritabelt trafikkaos ved Halloween-huset på Grønsvangsvej.

Der er gys, gru og grin at hente, når man ser udsmykningen foran Heidi Kristensens hus på Grønvangsvej i Østerbyen. Foto: Martin Ravn
Nanna på 11 år og Dorte Storm Kristensens samlever, Kim Frandsen, er også helt med på den heftige Halloween-udsmykning, som præger huset i Østerbyen. Foto: Martin Ravn
Monstre med overbid er en del af Halloween-udsmykningen, som man kan blive bange for - eller grine af. Foto: Martin Ravn
Foto: Martin Ravn
Foto: Martin Ravn
Foto: Martin Ravn
Foto: Martin Ravn
Foto: Martin Ravn
Foto: Martin Ravn
Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce