Annonce
Sport

Halsti efter scoring i overtiden: - Det er frustrerende

Det blev en skuffende afslutning på en ellers god kamp, da EfB spillede uafgjort mod Hobro, der scorede i overtiden. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Der var skuffelse hos både træner og spillere, efter EfB smed sejren og tre point væk i overtiden.

EfB: For anden kamp i streg måtte EfB gå fra banen med en lidt sur fornemmelse. For endnu engang kunne holdet se point smutte fra sig, da modstanderholdet Hobro scorede i de sidste minutter.

Dermed måtte EfB nøjes med et enkelt point efter en ellers god kamp, og det var naturligvis en skuffelse for cheftræneren.

- De scorer ud af ingenting, og det er selvfølgelig altid skuffende, især når det er i de sidste minutter, sagde John Lammers og fortsatte:

- Organisationen var ikke god. Vi må hjem og analysere situationen og se, hvem der kunne have gjort hvad bedre. Vi skal se den igen og igen.

Mens EfB altså måtte nøjes med et enkelt point søndag eftermiddag, så gik holdet i sidste uge tomhændet fra banen, da FC Midtjylland bragte sig foran i 90. minut. Udover mål i de sidste minutter, mente John Lammers dog ikke, at der var nogen ligheder mellem kampene.

- Det var en helt anden kamp end i sidste uge, men vi skal være fokuseret hele kampen igennem. Med unge spillere kan det nogle gange glippe. Vi tænker måske for meget på at score det andet mål i stedet for at holde styr på organisationen, og det er noget, vi skal lære, sagde han.

Annonce

"Det var lidt for nemt"

Hvad der helt præcist skete, da Hobro scorede og afgjorde kampen, kunne EfB-anføreren Markus Halsti ikke sætte fingeren på.

- Det var lidt for nemt. Det er en lang bold, og det er to mod to. Men det er jo en miskommunikation. Så bliver der mål, når det er superliga, sagde han.

En ærgerlig måde at afslutte en ellers god kamp, mente Halsti.

- Jeg synes, at vi spiller en god kamp, specielt i første halvleg. Vi får jo mange angreb, men får ikke scoret målet til 2-0, som ville have været et vigtigt mål i dag, sagde han.

Anføreren fokuserede dog mere på, at EfB nu har haft to kampe, hvor holdet har vist sig godt frem.

- Både i dag og i kampen mod Midtjylland synes jeg, at vi viser den gode fodbold, som vi kan. Jeg synes, vi næsten har den ønskede struktur i hele kampen, som er vigtig. Vi var der næsten i dag, men selvfølgelig er det da frustrerende, sagde Halsti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Flytter produktionen til Polen: Danfoss lukker fabrik i Kolding og nedlægger 335 stillinger

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];