Annonce
forside

Halvdelen af Vardes boksere vandt

Lasse Idsinga bliver tjekket af stævnelægen Michael Christensen inden sin debutkamp, som han desværre tabte. Han har træner Søren Madsen ved sin side. Foto: André Thorup

Varde: Af de ti boksere i ringen ved Varde Atlet Klubs boksestævne lørdag vandt de fem.

Første sejr til hjemmeklubben gik til Johnnas Harring, der lagde hårdt ud, og gik lidt ned i kadence i 3. omgang, men vandt 4-1. Anden hjemmesejr stod Jonas Storgaard for. Han vandt 3-2 i en meget tæt match. Magnus Nielsen boksede også en jævn match, og vandt 3-2.

Melissa Mortensen, der mødte en meget stærk polsk bokser, og for første gang boksede tre gange tre minutter, boksede klogt og vandt 5-0.

Gustav Mortensen mødte også en polsk bokser. Han er en hurtig starter, og han stoppede sin modstander i 3. omgang på teknisk knockout og fik også kampens fighterpokal.

De øvrige fem hjemmeboksere i ringen tabte. Lasse Idsinga blev stoppet i anden omgang, Dario Dubbruntz tabte 5-0, Germain Larsen tabte 4-1, Victor Osipowski tabte også 4-1 og Sean Strebøl Larsen, Varde Atlet Klubs eneste elitebokser, tabte til stor skuffelse 5-0.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce