Annonce
Ribe Esbjerg HH

Han begynder med det samme: Ribe-Esbjerg-profil går trænervejen

Søren Rasmussen fortsætter i Ribe Esbjerg HH, men fremover skal han også være målmandstræner i Herning-Ikast Håndbold. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Håndbold: 44-årige Søren Rasmussen er så småt begyndt at tænke på, hvad fremtiden skal byde på, når han ikke længere skal stå inde i et håndboldmål.

Den rutinerede keeper, der er på kontrakt i Ribe-Esbjerg HH i endnu to sæsoner, skal i fremtiden også være målmandstræner i Herning-Ikast Håndbold.

- Det er en spændende chance for mig. Jeg begynder faktisk stille og roligt med det samme, men det skal selvfølgelig passes ind i forhold til Ribe-Esbjerg HH.

- Der vil være uger, hvor jeg ikke kan være i Herning-Ikast, mens jeg måske kan være der tre-fire gange i en anden uge. Det tager vi henad vejen, siger Søren Rasmussen, der blev præsenteret i forbindelse med onsdagens slutspilskamp mellem Herning-Ikast og Team Esbjerg.

Søren Rasmussen har udover Ribe-Esbjerg HH også spillet for Viborg, Aalborg, Flensburg-Handewitt og Bjerringbro-Silkeborg.

Desuden står han noteret for 35 A-landskampe.

I Herning-Ikast bliver han målmandstræner for svenske Jessica Ryde og tyske Sabine Englert. I Ribe-Esbjerg HH skal han i de kommende sæsoner danne målmandsduo med Kim Sonne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lyt til speedwaypodcasten 'Ryttergården': Besøg af Danmarks mest vindende kører nogensinde

Annonce