Annonce
Esbjerg

Han jokede om børnehave-ulven fra Brørup – så dukkede den op hos ham selv

Karsten H. Madsen har taget dette billede at det, som formodes at være en ulv, der blev spottet ved Bryndum. Foto: Privatfoto
To personer mødte mandag morgen ved Bryndum nord for Esbjerg, hvad de betegner som en stor ulv. Ulven befandt sig 300-400 meter fra den private daginstitution Troldehulen.

Esbjerg: For knap en måned siden dukkede en ulv op i nærheden af en børnehave i Brørup i Sydjylland. Det vakte stor opsigt i hele landet – også hos Jens Erik Bechmann og kæresten, som netop bor i området, hvor ulven blev set og fotograferet i Brørup.

Jens Erik Bechmann, der arbejder som driftsmontør hos Din Forsyning i Esbjerg, bor derimod længere mod vest i Astrup tæt ved Bryndum, nord for Esbjerg, og ulven-historien fra Brørup fik ham til at komme med en kæk bemærkning til kæresten:

- Jeg vil godt vædde med dig om, at ulven også snart dukker op her i mit nabolag, meddelte han kæresten.

Og ganske rigtigt. Mandag morgen omkring klokken 06.30 da Jens Erik Bechmann var på vej til arbejde spottede han en ulv cirka 20 meter inde på marken ved Bryndumvej.

- Den stod på marken lige før minkfarmen, den var nok 70 centimeter høj og havde et hoved en halv gang større end en schæferhunds. Da jeg stod ud af bilen, luntede den langsomt væk, og jeg fik desværre ikke taget et billede, men der kom en landmand med sprøjtemaskine, som jeg stoppede. Han fortalte, at han havde taget tre videoer af den, mens han havde sprøjtet marken, og den havde ikke vist tegn på at den var sky, forklarer Jens Erik Bechmann, der er hundred procent sikker på, at det var en ulv han observerede på marken.

- Jeg var så tæt på den, at jeg nemt kunne have kastet en sten derhen. Desuden har jeg selv schæferhund, og denne her ulv var både højere og havde et hoved, der var en halv gang større end en schæferhunds.

Efterfølgende kontaktede Jens Erik Bechmann omgående sin kæreste, og sørgede også via Facebook for at advare dem i område, som har løsgående får og høns.

Tæt på daginstitution

Landmanden, som Jens Erik Bechmann omtaler, er Karsten Harck Madsen, som arbejder for familien Bendix Jensen, Højlund Agro.

Han er heller ikke et sekund i tvivl om, at det var en ulv, han mødte mandag morgen, da han sprøjtede korn tidligt mandag morgen. Det var tilmed en stor en af slagsen, oplyser Karsten Harck Madsen.

- Pludseligt står den cirka 15 meter foran mig, og den vender om. Det ser ud, som om den kommer fra minkfarmen, og den løber tilbage ad grusvejen, fortæller Karsten H. Madsen.

Ikke ret langt væk er der placeret en privat daginstitution, Troldehulen. Karsten H. Madsen anslår, at ulven forsvandt ind over markerne 300-400 meter fra den indhegnede Troldehulen.

Efterfølgende forfulgte han ulven og lavede både foto og videoer forskellige steder på markerne.

I april sidste år observerede landmand Laust Bendix Jensen, der ejer markerne ved Bryndum, ligeledes en ulv.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Lokale museer bløder udlændinge og indtægter for flere hundrede tusinde

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
EfB

JV erfarer: Målmand er færdig hos EfB, der har mulig hollandsk afløser til prøvetræning

Sydjylland For abonnenter

Elever tog kvælertag, uddelte blå mærker og sparkede Charlotte: Alligevel fortsætter hun som speciallærer

Aabenraa

Hjulspin og ræs skræmmer turisterne væk fra lystbådehavnen: Nu vil du oftere støde på politiet i området

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Haderslev For abonnenter

Offer for knivstik flygtede gennem Knud-Eriks lejlighed: Det hele var ret chokerende

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Arbejdstilsynet truer EfB med nyt tilsynsbesøg: Har tre uger til at sende en handleplan

Sydjylland

Tommy Ahlers stopper i Folketinget: For meget spil og for få visioner

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Sønderborg

Nanna er ny på JydskeVestkysten: Vil fortælle grønne historier

Haderslev For abonnenter

Dødsulykke: Frontalt sammenstød skete i den dræbtes side

Erhverv

Skal du ud og spise i Flensborg? Flere restauranter kræver stadig test, selvom myndighederne har lempet reglerne

Annonce