Annonce
Esbjerg

Han slog til igen søndag morgen: Kvinde på 76 år fik også et klap i bagdelen

Politiet har fået tre yderligere anmeldelser om chikanemand i Esbjerg. Arkivfoto

Esbjerg: En mand chikanerer kvinder i det offentlige rum i Esbjerg ved at klappe dem bag i. De seneste eksempel er søndag morgen.

I Finsensgade nær Sydvestjysk Sygehus blev en 57-årig kvinde klappet i bagen, da hun cyklede på gaden. Det skete i tidsrummet mellem klokken 06.50 og klokken 06.55. Manden var også på cykel.

Manden var også på spil i Englandsgade. Her fik en 76-årig kvinde fra Esbjerg et klap bagi. Hun anmeldte hændelsen søndag klokken 14.00, men det skete klokken 08.30.

Men der er løbet flere anmeldelser om tilsvarende episoder ind. Den 23. december klokken 07.30 blev en 30-årig kvindelig kondiløber klappet bag i af en cyklende mand på Strandby Kirkevej nær Stormgade.

En 32-årig kvinde har anmeldt en tilsvarende episode. Det skete 2. juledag i gågaden Kongensgade mellem Smedegade og Stormgade.

En 20-årig kvinde fra Varde blev natten til lørdag befølt på bagdelen i området Sjællandsgade-Nygårdsvej, og hun har indgivet et fyldestgørende signalement.

De øvrige ofre for chikanen har indgivet et meget tilsvarende signalement. Der er dog flere, der oplyser, at hans jakke er armygrøn.

Manden beskrives som:

30-35 år og af anden etnisk udseende end dansk. Ikke særlig mørk i huden. Taler forståeligt dansk, men med tydelig accent. Mørkt kort hår og mørkt kort skæg. Iført en sort jakke med hætte eller en armygrøn jakke. Kører på en grå herrecykel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce