Annonce
Haderslev

Han spillede med gas'erne - nu giver de et nummer på Månen

Der bliver spillet klassisk rock og blues på lørdag. Promtionfoto

Månen: Kom ud og rock, når Haderslev Jazzclub til Frokostjazz på Månen i Haderslev den 22. februar 2020 kl. 13.00 har inviteret Poulin Band.

- På lørdag bliver jazzen suppleret med svingende blues, spillet af autentiske musikere, der leverer en original stemning, fortæller arrangørerne i en pressemeddelelse.

Nils Poulin er et kendt ansigt på den danske blues scene. Arven fra årene med bluesikonet Peter Thorup fornægter sig ikke. Sammen dannede de makkerpar og optrådte ved utallige live gigs og studie sessioner inden Peter Thorups alt for tidlige død.

Senere dannede Nils Poulin sammen med Wili Jønsson og Søren Berlev fra Gasolin bandet De Lidt Brugte og under det navn udgav de CD´en ”Tusind Veje”.

I dag nævnes Poulin blandt Danmarks bedste bluessangere og er en fingerpicker af format.

Med sig i Poulin Band har han nu Jens Bech, der var guitarist i det meget populære, men for længst opløste Aarhus-band ”Mani”. I Poulin Band dyrker Jens sin gamle kærlighed til Blues genren. En kærlighed, der med sikkerhed er gengældt! En fast og sikker puls i bandet sørger Lasse Christensen og Nis Junker Kjær for.

Lasse er kendt for mange års hærgen i Esbjergs musikmiljø og sit samarbejde med Gasolins Søren Berlev. Nils var en del af det blomstrende musikmiljø i Haderslev i ’90’erne med Blame og Jeanne. Siden turnerede han i hele Europa med Hotel Desperado og nu passer han kedlerne i både Mawic og Poulin Band. I dag optræder Jesper Agerschou sammen med Poulin Band. Jesper forbindes oftest med Frede Fup, med hvem han fortsat danner duo. Jesper har da også spredt sine musikevner vidt og bredt i dansk musik gennem mange år; som studiemusiker, ved utallige live gigs eller som bandmedlem i Jomfru Anne Band, Zambassa og Skunk Funk.

Til sammen udgør den lille flok musikere en solidt sammenspillet enhed, der giver et seriøst godt bud på live musik med Blues og Soul fra John Lee Hooker og Muddy Waters over Alexis Korner og Peter Thorup til Little Feat og ikke mindst Poulins egne originale kompositioner.

Døren åbnes ca. kl. 12.00. Entré 30 kr. for medlemmer og 80 kr. for ikke medlemmer, fortæller arrangøren.

/jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce