Annonce
Varde

Handelslivet opruster sig til nye opgravninger

Mette Høj fra Spiseriget (tv), Nynne Christoffersen fra Young Varde og Dorthe Bloch fra klinikken hud og fodpleje i Kræmmergade havde flere konkrete forslag til aktiviteter, der kan sætte positiv fokus på opgravningsperioden. Foto: Malene Wonsbek
Butikkerne i midtbyen havde ja-hatten på og fokus på mulige aktiviteter, der gør opgravningerne i midtbyen mere spændende end trælse.

Varde: De mange fremmødte butiksejere kunne ånde lettede op. Opgravningerne af midtbyen kommer ikke til at gå ud over parkeringspladserne. Næsten ikke...

- Af brandsikkerhedsmæssige årsager bliver vi måske nødt til at spærre to-tre p-pladser i korte perioder, men det er niveauet, forklarede Flemming van Ralen fra Din Forsyning.

Han er sammen med Marlene Plet fra Varde Kommune tovholder og ansvarlig for opgravningsarbejdet i Varde midtby.

Nu begynder anden etape af opgravningsarbejdet i Varde midtby. Snart vil Torvet, Kræmmergade og Vestergade ændre udtryk. Byens butikker, Varde Handel, Varde Kommune, Din Forsyning samt håndværkere fra Svend B. Thomsen vil gøre deres ypperste for at alle kommer godt igennem perioden, der forventes afsluttet med udgangen af november. Det var konklusionen af det fyraftensmøde, der torsdag aften blev afviklet for butikkerne i de berørte områder.

Annonce

Følg opgravningsarbejdet

Følg opgravningerne på Facebooksiden: Områdefornyelse i Varde Midtby

Positiv fokus

Der blev udvekslet ideer, arbejdet i grupper og taget initiativer til konkrete tiltag, der skal fastholde lokale og turister i at handle i midtbyens butikker.

- Vi skal holde positiv fokus, så kunderne ikke skal høre på vores brok over besværligheder i forbindelse med opgravningerne, for så skræmmer vi dem da helt væk, lød én af mange bemærkninger fra de godt 40 fremmødte.

Belønningen venter forude. På den anden side af sommeren: To helt nye gågader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce