Annonce
Esbjerg

Handelsstandsforening støtter strikke-hæklefest på Vadehavscentret

Der var i den grad gang i pindene, da der i 2019 for første gang blev afholdt stor strikke-hæklefestival på blandt andet Vadehavscentret i Vester Vedsted med deltagere fra hele Danmark. 25. januar afholdes den anden udgave af festivalen. Foto: Martin Ravn
Ribe Handelsstandsforening bakker aktivt op om den anden udgave af den store strikke-hæklefest i Vester Vedsted 25. og 26. januar, hvor der arbejdes på højtryk for at få styr på de sidste detaljer.

Vester Vedsted: Tilmeldingerne strømmer ind, og belært af succes-erfaringerne fra strikke-hæklefestens store, kreative marked på Vadehavscentret i 2019, er markedet i år udvidet til både lørdag og søndag.

Arrangør Bettina Holmquist forklarer, at det går rigtig godt med tilmeldingerne til festivalens mange workshops, og flere er ved at være fuldt bookede.

- Mine workshops er valgt med hjertet. Desværre kan jeg ikke selv nå at være på alle, men det er meget vigtigt for mig at pointere, at man absolut ikke behøver at være en hardcore strikker eller hækler for at være med. Der er workshops til alle, uanset niveau, siger Bettina Holmquist.

Vester Vedsted Vingård kan melde udsolgt til “Strikke-Hæklehygge” lørdag, og Bettina Holmquist håber, at mange strikke-hækleglade stadig har lyst til benytte sig af muligheden for at være med til lidt eller meget.

- Jeg kan se på tilmeldingerne, at mange deltagere kommer udenbys fra, og det vil butikker, restauranter, museer og overnatningssteder i Ribe helt sikkert også få glæde af, siger hun, og netop dette er en af årsagerne til, at Ribe Handelsstandsforening har valgt at støtte op om arrangementet.

- Vi har givet et økonomisk bidrag til markedsføringen af festivalen, og har via handelsstandsforeningens eget netværk hjulpet med at få information ud om festivalen. Vi synes det er et godt initiativ, der ligger på et tidspunkt, hvor der ellers ikke sker sker noget i området, og derfor vil vi rigtigt gerne støtte Bettina og hendes store arbejde, siger formand for Ribe Handelsstandsforening, Peter Lauritzen.

Annonce

Strikke-hæklefest

Læs mere om festivalen på bettina-holmquist.dk, facebooksiden af samme navn eller som noget nyt også på Instagram bettinaholmquist.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce