Annonce
Billund

Handelsstandsforeningen vil kåre de bedste butiksoplevelser i Grindsted

Næstformand i Grindsted Handelsstandsforening, Kristian Duedahl, ved et af de mange bannere, der er opsat ved byens indfaldsveje. Foto: Jan Kronvold
Grindsted Handelsstandsforening ruller nu anden etape af "Tak, fordi du handler i Grindsted" ud. Kunderne skal vælge månedens oplevelse, og der er et gavekort på spil hver måned. Om et år bliver "Byens Bedste Oplevelse 2019" kåret.

Grindsted: For et år siden søsatte Grindsted Handelsstandsforening kampagnen "Tak, fordi du handler i Grindsted".

Nu bliver anden etape rullet ud.

Det sker under sloganet"Byens Bedste" og går kort og godt ud på, at kunderne skal stemme på den eller de oplevelser i byens butikker eller caféer, som de synes har været rigtig gode. Handelsstandsforeningen kårer så månedens bedste oplevelse, og der bliver - også hver måned - udtrukket en heldig vinder blandt dem, der har stemt. Der er et gavekort på 500 kroner til dem, der bliver udtrukket.

Om et år bliver den butik, der har vundet flest gange, kåret til "Årets Bedste", og der vanker en pokal til den pågældende butik, café eller måske håndværksmester.

- Byens Bedste er en butik, café eller håndværksmester, der yder en fin service og giver deres kunder en god oplevelse. Det ønsker vi bliver belønnet, siger Kristian Duedahl, næstformand i Grindsted Handelsstandsforening.

Annonce

Bannere ved indfaldsveje

For at gøre kampagnen så synlig som muligt er der sat iøjnefaldende grønne bannere op ved indfaldsvejene til Grindsted.

Konkret foregår det på den måde, at der er lagt stemmesedler og opstillet en postkasse alle de steder, der er medlem af handelsstandsforeningen. Når borgerne har været inde og handle i en af de lokale butikker, og synes, at de har haft en god oplevelse, kan de skrive det på kuponen og smide den i postkassen i den pågældende butik eller café eller i en af byens øvrige steder.

- Hver måned bliver stemmerne talt op, og den butik eller café, der har fået flest stemmer, får en vandrepokal. Det sted, der har vundet flest måneder, får pokalen til ejendom, fortæller Kristian Duedahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kom og få et konfirmationssæt

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce