Annonce
Billund

Handlende er glade for udskydelse

Formanden for Billund Handelsstandsforening, Flemming Nørbygaard, er glad for byrådets beslutning om at uskyde renoveringen af krydset ved Matas. Arkivfoto: Lars Juul.
Annonce

Billund: Det var nogle lettede handlende, som kunne konstatere, at deres ønske om at få udskudt renoveringsarbejdet ved Matas-krydset blev taget til efterretning i byrådet.

- Det er den rigtige løsning for butikkerne, for vi er i en meget presset situation, siger Flemming Nørbygaard, som er formand for Billund Handelsstandsforening.

Nu må butikkerne i stedet forberede sig på, at der i 2018, når arbejdet i stedet skal udføres, vil blive noget rod i bymidten.

Er dette ikke bare at udskyde pinen?

- Det giver måske lidt luft. Når Lego House åbner, og der kommer mange mennesker ned i byen, vil de nok også kunne finde butikkerne. Men tre måneder, hvor bymidten ville være lukket helt af, ville næsten ikke være til at se sig ud af.

Har din egen forretning ligefrem været truet på eksistensen?

- Vi har ikke været truet på eksistensen, men der er da nogle ting, vi har taget op til overvejelse, siger Flemming Nørbygaard, som driver Sportmaster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce