Annonce
Navne

Hanne fejrer 25 år hos Vestjysk Bank

Hanne Øhlenschlæger Schøtt fejrer den 1. februar 25-års jubilæum hos Vestjysk Bank. PR-foto

Grindsted: Den 1. februar 2021 er det 25 år siden, at Hanne Øhlenschlæger Schøtt blev ansat som kunderådgiver i Den Jyske Sparekasse, der netop er fusioneret med Vestjysk Bank.

I løbet af de 25 år har Hanne haft forskellige jobfunktioner. Hun begyndte i Sdr. Omme-filialen som rådgiver. Sidenhen blev hun souschef og filialchef.

I 2014 kom Hanne til Grindsted som erhvervsrådgiver, mens hun sideløbende tog uddannelsen som formuerådgiver. Efterfølgende arbejdede hun som formuerådgiver – først i Grindsted og siden 2019 i Billund.

- Det har været 25 spændende år. Det er et privilegie, at jeg har fået lov til at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver. Fælles for alle årene har været, at jeg altid har haft rigtig gode kolleger. Det betyder meget, fortæller jubilaren.

Privat er hun gift med Finn. Parret har tilsammen fire børn og otte børnebørn, som de nyder at tilbringe tid sammen med. Fritidsinteresserne er blandt andet koncerter, teateroplevelser og rejser, men indimellem bliver der også tid til at læse en god bog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce