Annonce
Tønder

Har alt for travlt: Jimmi under ikke sig selv at fejre rund fødselsdag og jubilæum

Regionschef ved udlejningsbureauet Sol og Strand, Jimmi Nielsen, fylder lørdag 50 år. Senere på sommeren har han også 20-års jubilæum hos udlejningsbureauet. Foto: Sol og Strand
For Jimmi Nielsen byder første halvår i år på to store begivenheder – 6. marts fylder han 50 år, og 1. juni kan regionschefen fejre 20-års jubilæum hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S. Om han under sig selv tid til at fejre de to mærkedage er tvivlsomt.

SKÆRBÆK/RØMØ: Lørdag fylder regionschef ved Sol og Strand Feriehusudlejning, Jimmi Nielsen, 50 år.

Jimmi Nielsen er født i Ballum, og har boet hele sit liv i Sønderjylland – i dag bor han og hustruen, Annemette, i Skærbæk.

Lørdagens fødselar har en særlig kærlighed til det sønderjyske område, og derfor har det heller aldrig været på tale, at familien, der tæller i alt fire børn i alderen 18-29 år, skulle bosætte sig andre steder, fremgår det af en pressemeddelelse udsendt af Sol og Strand.

Annonce

- Jeg nyder den fred og ro, der hersker her - vi er omgivet af dejlig natur, skov og strand og skønne mennesker, siger Jimmi Nielsen, der dog en gang om året forlader Sønderjylland, når han i løbet af ferien udskifter Skærbæk med Mexico og Zihuatanejo. Zihuatanejo har de seneste 13 år været fast omdrejningspunkt for familien - primært for at fiske.

Kigger aldrig på uret

Jimmi Nielsen er kendt for at knokle dag og nat – men han gør det gerne. Derfor er det heller ikke sikkert, at han under en fejring af sig selv.


Jeg nyder den fred og ro, der hersker her - vi er omgivet af dejlig natur, skov og strand og skønne mennesker.

Jimmi Nielsen, fødselar og regionschef, Sol og Strand,


- For mig er arbejdet en livsstil, og jeg kigger aldrig på uret – jeg sætter pris på alsidigheden i jobbet, og jeg har ikke haft en eneste dag, hvor jeg er kørt over dæmningen til kontoret på Rømø og været ked af at komme på job. For mig er det – efter 20 år - et privilegie at kunne sige sådan, siger han i pressemeddelelsen.

Jimmi Nielsen ved afsløringen af det nye kontor i fødebyen Ballum sidste sensommer. På billedet ses han med bygningens ejer, Thorkild Lorensen. Arkivfoto: Sol og Strand

Jimmi Nielsen stiftede bekendtskab med feriehusudlejningsbranchen, da han fik ansættelse som servicetekniker hos Rømø Holidays/Sol og Strand Rømø sideløbende med sit job på Velux i Skærbæk. På det tidspunkt havde han fokus på at tjene penge til familien, og jobbet hos Velux kunne snildt forenes med jobbet som servicetekniker i weekenderne, så den mulighed greb han, fortæller Jimmi Nielsen.

Annonce

Tekniker blev regionschef

Det stod dog hurtigt klart for Jimmi Nielsen, at udlejningsbranchen trak mere end produktion af vinduer. Da han var i besiddelse af både evner og kompetencer, blev han fastansat som servicetekniker. Siden blev han bureauchef hos Sol og Strand Rømø. I dag er han regionschef med det overordnede ansvar for i alt fem lokale bureauer i det sønder- og vestjyske, og desuden er han rådgiver for nye og eksisterende sommerhusudlejere.

For mange af os giver et halvt århundrede og et jubilæum anledning til refleksion over fremtiden, men for Jimmi Nielsen er der dog ikke umiddelbart store forandringer undervejs.

- Det giver ro på bagsmækken at vide, at virksomheden er fondsejet, og derfor ikke pludselig risikerer at blive opkøbt af en kapitalfond. Derfor vil vi forblive et lokalt forankret bureau, der skaber værdi ikke alene for vore sommerhusejere og feriegæster men også for velgørende organisationer og lokale projekter. Det er en god fornemmelse, siger Jimmi Nielsen i meddelelsen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Fødevarestyrelsens besøg lukker landevejskro: Fandt bidemærker i cherrytomater og muse-ekskrementer i både køkken og barområde

Danmark

Tirsdagens coronatal: 457 nye smittetilfælde - seks døde

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Sådan løser hotelpar på 70 år mangel på arbejdskraft: Den nye stuepige er folkepensionist

Varde For abonnenter

Skovejer rystet: Skovsvin slipper for straf, da han er tidligere dømt

Esbjerg

50-årig kvinde fundet skyldig i knivdrab: Idømt 12 års fængsel

Esbjerg

Politiet efterlyser mand: Blev muligvis udsat for gaderøveri

Haderslev

Politiet leder efter 55-årig mand: Betegnes som uligevægtig og kan være udadreagerende

Erhverv For abonnenter

Kro på lille ø har været til salg i 140 dage: Venter på den rette køber

Tønder For abonnenter

Lise brækkede ryggen ved hesteulykke: Nu er hun verdensmester

Kolding

Tre unge mænd i retten for grov voldtægt: Tiltalt for at true kvinde med drab, voldtage hende på skift og dele videoer af overgreb

Esbjerg

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Haderslev

Ryster på hovedet: Stopklods for naturnationalpark blev sat i alt for hurtigt

Navne For abonnenter

Tidligere Ford-forhandler fik sparket: Så begyndte han at lege med værdipapirer og investere i virksomheder

Aabenraa For abonnenter

Bodegaen fylder snart 50 år: Nu bliver den genåbnet af far og søn

Annonce