Annonce
forside

Har borgmesteren glemt design?

Andy Joachim Pedersen
Annonce

Læserbrev: I Kolding Kommune designer vi livet. Eller gør vi? I denne uge så vi et eksempel på, at design til tider kun bruges, når det lyder godt i ørerne udadtil. Vores borgmester Jørn Pedersen (V) har nemlig på egen hånd fremlagt et forslag om at belægningen i midtbyen nu skal udskiftes.

Jeg vil ikke kommentere på, om belægningen er pæn eller ej, det er en anden sag. Processen bag hans udmelding er mangel på overblik over, hvad der foregår i hans byråd. Plan- og Boligudvalget har netop besluttet at drøfte en designmanual for midtbyen. En sådan manual er ikke opdateret siden 2004. Så venter man jo selvfølgelig, indtil den manual er lavet.

Valgtrommerne slår selvfølgelig. Sidste gang kostede belægningen hele 42 mio. kr. Det er mange penge, som vi kan lappe veje for, bygge cykelstier for, bygge haller i landsbyerne, stoppe med at spare på vores folkeskoler eller andre ting, som har været på dagsordenen længe inden dette pludselige indfald hos borgmesteren.

Impulskøb og hurtige beslutninger i den prisklasse er utilstedeligt, og vi burde i den grad tænke os grundigt om. Man kan komme langt i kommunen for f.eks. 42 mio. kr. Først var det krukkerne, og nu er det belægning. Hvad bliver den næste indskydelse, som vores borgmester får?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Annonce