Annoncørbetalt indhold

Har din bolig brug for en make-over? Så læs med her, for at finde et eventuelt lån til at finansiere dette

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selvom boligmarkedet de seneste måneder har sænket farten, bliver der stadig handlet, og de sidste par år har rigtigt mange huse, sommerhuse og andelslejligheder skiftet hænder. Det er dog ikke alle huse, der er i nyrenoveret stand og prisen afspejler sig selvfølgelig også derefter. Nogle investerer endda i et rigtigt håndværkertilbud, hvor de sætter gamle, faldefærdige huse i stand for så enten at overtage dem selv eller sælge dem efter en nyrenovering.


Annonce

En renovering er ofte en større omgang, ikke mindst økonomisk, og mange ser sig derfor nødsaget til at tage et lån for at finansiere dette. St¨r du i samme situation? Så kan du se dine muligheder for at låne 50.000 kr. her. I de følgende afsnit ser vi nærmere på, hvordan du finder det bedste lån, når boligen skal renoveres. Så læs med og få nogle gode råd med på vejen.


Hvordan skal renoveringen finansieres? 

Når boligrenoveringen skal finansieres, er der flere muligheder. Naturligvis kan man spare sammen, men den slags tager ofte lang tid, og tid er ikke det, man har mest af, når man vil igang med renoveringen af sit måske nye hus. Derfor kan det være en mulighed at låne for at få råd til at renovere sin nye bolig.


Man skal huske på, at boligrenovering kan sammenlignes med en investering i boligen. Nyrenoverede boliger er altid mere værd end de ældre af slagsen. Derfor stiger værdien af boligen også, hvis du vælger at gå denne vej.


Sammenlign og find det bedste lån

Når man tænker på at låne penge til boligrenoveringen, ja uanset hvad man ønsker at låne til, kan man med fordel benytte en sammenligningstjeneste for at finde det bedste lån. Der kan være stor forskel på rente, gebyrer og låneomkostninger, og det kan man få et overblik over ved at foretage en sammenligning. Her er det især vigtigt at holde øje med ÅOP, hvilket står for Årlige Omkostninger i Procent og er en væsentlig faktor, når man skal beregne prisen på et lån.


ÅOP kan løbe op i så meget som 30% hvilket er loftet, som er fastsat ved lov. De fleste låneudbydere ligger dog under 25%. Bemærk at det ikke altid det bedste lån, der har den laveste rente. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i låneforholdene, inden man træffer en beslutning. For at se den nøjagtige pris på de forskellige lån, når du sammenligner, kan du kigge på det samlede tilbagebetalingsbeløb, for her er alt indregnet, og derfor kan netop dette beløb være et godt parameter at sammenligne ud fra.


Læg en plan

Inden finansieringen er på plads, kan det være en god idé at lægge en plan for, hvordan renoveringen skal forløbe. På den måde risikerer man ikke, at det skrider og man ikke får det gjort færdigt. Vær realistisk og juster løbende planen, hvis der er behov for det. Sådan kommer du godt i mål med din boligrenovering.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.