Annoncørbetalt indhold

Har du brug for en plejeseng? Find den rette

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er efterhånden ret almindeligt at have en plejeseng i hjemmet. Der er mange danskere, der har brug for en plejeseng i større eller mindre grad, og det er vigtigt at finde den rigtige. Man kan finde plejesenge i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, så du har rig mulighed for at finde en, der passer til dine behov.

Få en plejeseng i flot design

Annonce

Når man siger ”plejeseng”, er der mange, som forbinder det med en hvid klinisk-udseende seng fra et sygehus eller en institution. Der er ingen, som har lyst til at være afhængig af en seng og måske et sengebord, der giver følelsen af at være på et sygehus. I det tilfælde mærker man ekstra til sine udfordringer, fordi man ikke kan have et almindeligt hjem.

Der findes heldigvis mange designs i dag, hvor plejesenge med for eksempel elevation ligner en helt almindelig seng i flot design. Hvis du er afhængig af en plejeseng, er det muligt at finde en, der kan passe til dit hjem. Du kan finde dem i forskellige træsorter, med stofbeklædning, eller hvad du ellers synes, passer ind i dit hjem. På den måde kan du vælge at indrette med en plejeseng, men uden at du skal have klinisk stemning i hjemmet.

Derfor er en plejeseng vigtig

Hvis du for eksempel har behov for hjælp til at komme ud af sengen, er det vigtigt med en elevationsseng. Både for din egen skyld, men også for din hjælper eller ægtefælles skyld, så der ikke er nogen, der belaster sin ryg unødigt. Det er vigtigt med gode faciliteter og hjælpemidler, så det er lettere for andre at hjælpe dig.

Få et matchende sengebord med ekstra funktioner

Alt efter hvilke funktioner, du har brug for ekstra hjælp til, kan det være en god idé med et sengebord, der også har ekstra funktioner. Hvis du for eksempel gerne vil have muligheden for at spise i sengen, kan et sengebord med ekstra bordplader til at klappe ud være en god idé. På den måde kan du sidde i sengen og spise, hvor din mad kan stå på bordet.

Sengebordene fås også i farver og materialer, der får det til at ligne helt almindelige sengeborde. Det kan være rart at finde noget, som passer ind i éns hjem, så der bliver en mindre klinisk stemning. Du kan finde et sengebord, som er i samme materialer som plejesengen, eller du kan vælge at gå med et andet design. Også her er der mange muligheder, så du kan finde det helt rigtige sengebord.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.