Annoncørbetalt indhold

Har du brug for et lån?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du brug for en ny bil, står du overfor et renoveringsprojekt eller noget helt tredje, men ikke har en opsparing til at finansiere det? Så kan det være, at du skal optage et lån til det. Det er ikke altid nemt at vide hvorfra, at det er bedst at låne penge, for at betale så lidt som muligt i rente. Hos Pengepartner finder du en oversigt over, hvor det er bedst for dig at låne penge. Her kan du låne penge til de ting, som du drømmer om at realisere.


Annonce

Få en oversigt over dine muligheder

Hvad starter du ud med at gøre, når du skal ind på siden for at finde en oversigt over dine muligheder? Til at starte med scroller du ned på siden og indskriver de oplysninger, som er nødvendige for at beregne dine udgifter samt finde det rigtige lån til dig. Her skriver du lånets beløb, løbetiden og hvor mange renter, som du er villig til at betale for det. Dog skal renten som minimum være på 2%, da du skal betale lidt for at have lånet. Det betyder dog ikke, at du ikke skal huske at kigge efter lånets rente. Der kan nemlig være stor forskel på dette alt efter lånet, og det er vigtigt at du ikke ender med at skulle betale for mange penge for dette. Her kan det eventuelt være en fordel at betale af på lånet over kort tid, da renten stiger efter, hvor lang tid, at du skal betale af på det.


Lån de penge, som du ikke kan låne i banken

Det er ikke altid, at banken går med til at låne dig høje beløb som fx 100.000 kr eller højere, hvilket fx er nødvendigt for at købe en ny bil. Her kan det betale sig at bruge Pengepartner til at finde lån af andre end banken. Det kan være et god måde at få kendskab til, hvor du ellers kan finde dit lån, hvis du i forvejen ikke kender til låneudbydere. På den måde sikrer du dig også, at du ikke blot tager imod det første lån, som du ser i søgefeltet. Det kan være, at du kan spare penge, når du ser alle dine muligheder indenfor låneudbydere.


Et fleksibelt lån, du selv kan styre

Det gode ved, at du benytter dig at denne oversigt er, at du selv har frihed til at justere lånet præcis som du ønsker, det skal være. Måske du egentlig ikke har lyst til at låne penge over en længere periode, men bare hurtigt vil betale tilbage. Så sætter du beregneren til det, og får hurtigt svar på, hvad du skal betale hver måned. Låner du 20.000 kr, så kan du fx vælge at betale af over 4 måneder. På den måde er lånet hurtigt ude af verden. Er du omvendt mere interesseret i at have luft i din økonomi, og har ikke et ønske om at mærke lånet i din økonomi, så indstiller du blot til det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.