Annonce
Esbjerg

Har du Danmarks frækkeste stemme kan du få job i Esbjerg-firma

Portalen Temptations.dk, der hjælper danskerne med at få et sjovere sexliv, blandt andet sælger sexlegetøj, søger oplæsere til sine sexnoveller. Foto: Seej Nguyen
- Hvis du ikke er blufærdig og samtidigt elsker at lade frække sætninger flyde fra dine læber, så er drømmejobbet for dig netop blevet slået op, lyder det fra Temptations.dk

Esbjerg: Nu kan du få løn for at sige en masse frække ord og sætninger. Portalen Temptations.dk, der hjælper danskerne med at få et sjovere sexliv og blandt andet sælger sexlegetøj, søger nemlig oplæsere til sine sexnoveller, lyder det i en pressemeddelelse.

- Hvis du ikke er blufærdig og samtidigt elsker at lade frække sætninger flyde fra dine læber, er drømmejobbet for dig netop blevet slået op.

Nærmere bestemt er jobbet slået op hos Temptations.dk, som drives af virksomheden Dild & Mand IVS, der har adresse i Esbjerg.

Hos Temptations er det planen, at Danmarks frækkeste stemme skal læse portalens sexnoveller højt, så de besøgende både kan vælge imellem selv at læse novellerne eller at få disse oplæst af en kåd og fræk stemme.

Annonce

En fræk stemme i ørerne

- Vi overvejer altid, hvordan vi kan gøre vores indhold endnu bedre og endnu mere populært, og vi tror på, at rigtig mange af vores besøgende vil sætte stor pris på muligheden for at få ørerne penetreret af en fræk, fræk stemme, som læser vores – i forvejen – populære sexnoveller højt. Ligeledes har vi en forestilling om, at netop en sådan feature vil kunne trække endnu flere nysgerrige til vores platform, udtaler Jesper Nørskov Jensen, som er medindehaver af Temptations.dk.

Temptations.dk søger både en mandlig og en kvindelig oplæser til teamet.

- Vores noveller er altid skrevet i jeg-person, da vi mener, at den fortællestil sikrer mest mulig identifikation for læseren, hvilket vi formoder, at mange værdsætter, når det kommer til erotisk litteratur, siger Jesper Nørskov Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce