Annonce
Esbjerg

Har du Danmarks frækkeste stemme kan du få job i Esbjerg-firma

Portalen Temptations.dk, der hjælper danskerne med at få et sjovere sexliv, blandt andet sælger sexlegetøj, søger oplæsere til sine sexnoveller. Foto: Seej Nguyen
- Hvis du ikke er blufærdig og samtidigt elsker at lade frække sætninger flyde fra dine læber, så er drømmejobbet for dig netop blevet slået op, lyder det fra Temptations.dk

Esbjerg: Nu kan du få løn for at sige en masse frække ord og sætninger. Portalen Temptations.dk, der hjælper danskerne med at få et sjovere sexliv og blandt andet sælger sexlegetøj, søger nemlig oplæsere til sine sexnoveller, lyder det i en pressemeddelelse.

- Hvis du ikke er blufærdig og samtidigt elsker at lade frække sætninger flyde fra dine læber, er drømmejobbet for dig netop blevet slået op.

Nærmere bestemt er jobbet slået op hos Temptations.dk, som drives af virksomheden Dild & Mand IVS, der har adresse i Esbjerg.

Hos Temptations er det planen, at Danmarks frækkeste stemme skal læse portalens sexnoveller højt, så de besøgende både kan vælge imellem selv at læse novellerne eller at få disse oplæst af en kåd og fræk stemme.

Annonce

En fræk stemme i ørerne

- Vi overvejer altid, hvordan vi kan gøre vores indhold endnu bedre og endnu mere populært, og vi tror på, at rigtig mange af vores besøgende vil sætte stor pris på muligheden for at få ørerne penetreret af en fræk, fræk stemme, som læser vores – i forvejen – populære sexnoveller højt. Ligeledes har vi en forestilling om, at netop en sådan feature vil kunne trække endnu flere nysgerrige til vores platform, udtaler Jesper Nørskov Jensen, som er medindehaver af Temptations.dk.

Temptations.dk søger både en mandlig og en kvindelig oplæser til teamet.

- Vores noveller er altid skrevet i jeg-person, da vi mener, at den fortællestil sikrer mest mulig identifikation for læseren, hvilket vi formoder, at mange værdsætter, når det kommer til erotisk litteratur, siger Jesper Nørskov Jensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Naturligvis har bro følger

Før etableringen af den faste forbindelse over Storebælt var den ingen ende på bekymringerne. Fisk, fugle og pattedyr ville blive truet, måtte man dengang forstå. Efter hensynet til samfundets interesser samt følgerne for flora og fauna blev holdt op mod hinanden, blev bro og togtunnel alligevel bygget. Som bekendt gik verden ikke under. Nu foreligger en rapport om de naturmæssige konsekvenser af en bro mellem Als og Fyn. Vurderingen blev udarbejdet i januar, men er først nu offentliggjort. Forklaringen på forsinkelsen er ukendt, men måske har Vejdirektoratet slet og ret skammet sig over konklusionens banalitet. Broen vil medføre uoprettelig påvirkning af natur og dyrelivet både i anlægs- og driftsfasen. Naturen vil blive påført skader, der ikke kan gøres om, vurderer specialisterne således. Og ja, det er givetvis korrekt. Sådanne konsekvenser ligger i anlægsarbejders natur. Selv en mindre cykelsti forandrer landskabet for bestandigt. Musereder bliver ødelagt, frøer fordrevet og regnormene kan ikke længere komme op. Men skulle man af den grund undlade at sikre børns liv og førlighed på skolevejen? Svaret giver vist sig selv. Naturligvis er sammenligningen sat på spidsen og konsekvenserne af et brobyggeri ulig større end følgerne af en cykelsti. Men der kan alligevel drages nogenlunde ens konklusioner. Fordele og ulemper skal afvejes. Vi skal passe på vores miljø – ikke mindst når der er tale om et sårbart område som farvandet mellem Als og Fyn. Vil byggeri og drift have katastrofale konsekvenser for naturen, må planerne opgives. Broen skal heller ikke etableres, hvis det ikke giver overordnet mening økonomisk og samfundsmæssigt. Til gengæld skal der bygges, hvis hensynet til vores fælles bedste taler for det, og der ikke er udsigt til virkelig alvorlige skader på omgivelserne. Vi må ikke ende samme sted, som vores naboer mod syd, hvor naturklager kan forsinke etableringen af vigtig infrastruktur i år eller nogle gange ligefrem årtier.

Team Esbjerg

Dagens gode nyhed: Esbjergs håndbolddronnning laver ny aftale - derfor forlænger Estavana Polman

Annonce