Annonce
Ugens Bedste

Har du også læst, at...

Et vittigt - og klogt - hoved sagde engang:

"Man kan ikke se på folk, om de læser avis eller ej, men man kan høre det på dem".

Forstået på den måde, at avislæsning medfører større indsigt i, hvad der foregår i samfundet rundt om os. Heldigvis må der således være mange indsigtsfulde mennesker her i JydskeVestkystens område, hvor vi er klart det største dagblad.

Hver dag er der nemlig cirka 120.000, som læser avisen på papir og/eller som e-avis. Vores journalistik på jv.dk bliver samtidig hver måned læst af brugere fra i gennemsnit godt 1,4 million forskellige enheder såsom mobiltelefoner, tablets og computere.

Det er et forbrug, der stiger fra uge til uge og måned til måned. Ikke mindst, fordi der er stadig flere abonnenter, som foruden at læse papiravisen også læser JV-artikler på nettet. Som abonnent har du adgang til alt indholdet på jv.dk, heraf det stigende antal af plusartikler, som er forbeholdt dig og de andre betalende kunder.

I tirsdags lancerede vi en ny og hurtigere udgave af jv.dk. Der er som altid med den slags nogle børnesygdomme, som vi får løst, men overordnet set er det gået godt, og jeg håber, du også bliver glad for den. De første par dage har vi oplevet det glædelige, at vi har fået tilgang af flere nye abonnenter end normalt.

I denne uge har jeg samlet fem artikler, der alle har det til fælles, at de på hver deres måde vakte opsigt hos mig. Jeg anbefaler dem, fordi det er historier, som har det i sig, at man kan få lyst til at tale, debattere og reflektere over dem sammen med andre: Har du også læst, at …

Den slags artikler tør jeg godt love, at der kommer flere af i den kommende uge. Jeg vil ønske dig god weekend og god læselyst!

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Efterlyste købte sig fri

Annonce