Annonce
Tønder

Har du set dem? Tyve huserede i villakvarter

Tyvene var forsvundet, da politipatruljen nåede frem. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

TØNDER:  Et godt signalement af to formodede indbrudstyve, men ingen anelse om, hvad de har stjålet.

Sådan er situationen for Syd- og Sønderjyllands Politi efter et indbrud i en villa i boligkvarteret Rylen i Tønder natten til tirsdag.

Omkring midnat bemærkede en genbo, at to mænd luskede rundt om huset ovre på den anden side af gaden. Genboen var sikker på, at de to mænd var i færd med at begå indbrud. Derfor blev der omgående ringet til politiet.

Da den tilkaldte patrulje nåede frem, var de to mænd imidlertid forsvundet. Betjentene kunne dog konstatere, at der rigtig nok havde været indbrud. Hvad der i givet fald er stjålet, er imidlertid ikke opgjort. Husets beboere er ikke hjemme.

Annonce

Langt hår

Genboen har forsynet politiet med et signalement af de to mænd. Ifølge politikommissær Chris Sørensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Sønderborg, beskrives begge som værende 25-30 år gamle og af østeuropæisk udseende. Den ene var 185-190 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde sort langt hår, der var sat op med en knold. Han var iført lyseblå, kortærmet poloshirt og mørke bukser.

Hans makker var en anelse mindre, cirka 180 cm. Han bliver beskrevet som almindelig af bygning med kortklippet sort hår. Han bar briller med stålstel og var iført mørkt tøj.

Ifølge politikommissæren foreligger ingen oplysninger om, hvorvidt de to tyve var kørende i en bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce