Annonce
Varde

Har du set ham? Mand har snydt sig til overnatning, mad og cykel i Varde

Det er her fra Hotel Arnbjerg, at manden overnattede og spiste - og derefter løb fra regningen. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Natten til tirsdag overnattede en 46-årig mand på Hotel Arnbjerg, hvor han også spiste. Tirsdag formiddag lånte han en cykel hos Vestergades Cykler. Der er kun ét problem: Han har ikke betalt for nogen af delene.

Hos Hotel Arnbjerg forsøgte manden at stjæle et gavekort og betale med det. Han prøvede også at betale med et ikke gyldigt betalingskort. I sidste ende slap han væk fra hotellet uden at have betalt.

Klokken 9.15 mødte han så ind hos Vestergades Cykler, hvor han gerne ville prøve en mountainbike til 7000 kroner. Han gav et gult sygesikringskort for at få cyklen udleveret, og derefter kørte han på den uden at komme tilbage igen.

Politiet har set overvågningsbånd med manden på, og han er genkendt. Han er ikke registreret på nogen adresse, og derfor har politiet brug for hjælp til at finde manden.

Han er 46 år og taler dansk med færøsk accent. Hans hår er kort, og farven er lys og tæt på at være hvid. Han bærer en sort cotton coat, jeans, en grøn sweater og sorte briller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce