Annoncørbetalt indhold

Har du styr på dine forsikringer?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsikringer er måske ikke det mest spændende i verden, men ikke desto mindre er de vigtige, hvis uheldet er ude. Er du ikke helt sikker på, hvordan du er – eller bør være – dækket, så kan du læse med her, når vi guider dig igennem forsikringsjunglen.


Annonce

Det skal du vide om forsikringer – i korte træk

Her får du en række tips til, hvilke forsikringer du skal kende. Alle tipsene bliver uddybet i det efterfølgende:

 

●     Ulykkesforsikring

●     Indboforsikring

●     Ansvarsforsikringer

●     Rejseforsikring

●     Husforsikring

 

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring er ikke lovpligtig, men det er en rigtig god ide at tegne en. Den dækker, hvis du kommer til skade, idet forsikringsselskabet betaler for de behandlinger, du har brug for. Kommer du ud for en alvorlig ulykke med personskade, vil det være et smart træk at alliere dig med en erstatningsadvokat, så du ikke bliver snydt.


Indboforsikring

En indboforsikring er heller ikke lovpligtig, men den dækker, hvis du bliver bestjålet – for eksempel ved indbrud. Her vil forsikringsselskabet give dig en økonomisk kompensation, så du kan erstatte de genstande, der er blevet stjålet. Du kan tegne indboforsikringer for forskellige beløb afhængig af, hvor meget indbo du har.


Ansvarsforsikring

Der findes forskellige ansvarsforsikringer – for eksempel til hund/hest, til motoriseret køretøj som bil eller motorcykel og til din båd/vandscooter. Forsikringen er lovpligtig, hvis du er ejer af det pågældende. Ansvarsforsikringen sikrer, at du vil være i stand til at betale erstatning, hvis du kommer til at udøve skade på andre personer/genstande med for eksempel din bil, hund, hest eller speedbåd.


Rejseforsikring

Med en rejseforsikring er du sikret assistance, hvis du kommer til skade på ferien. Det blå sygesikringskort dækker i mange lande i Europa, men ikke alle steder. Derfor bør du have en privat rejseforsikring, hvis du rejser meget. Læg mærke til, at rejseforsikringen i nogle tilfælde er omfattet af øvrige af dine forsikringer, og at dækningen kan variere en del. Tjek derfor helt præcist, hvad din rejseforsikring dækker, før du tager afsted.

 

Husforsikring

En husforsikring er ikke lovpligtig, men er du husejer, bør du tegne en. Den dækker, hvis der opstår skade på dit hus. Det kan for eksempel være, hvis der er brand, stormskade, vandskade, skader i forbindelse med indbrud med videre. Nogle steder får du retshjælp med i forsikringen, så du kan få mere juridisk hjælp i forbindelse med skaden.


Hvad skal jeg ellers vide?

Læg mærke til, at forsikringer kan være rigtig dyre, og derfor vil det være smart at undersøge de generelle priser på markedet, før du tegner dem. I mange tilfælde kan du få en samlerabat, hvis du tegner flere forsikringer hos samme selskab. Tjek også altid, hvad og hvem i husstanden de enkelte forsikringer dækker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdOm Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.