Annoncørbetalt indhold

Har du svært ved at finde rundt i dine abonnementer?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nyder du at se en god film eller serie på dit fjernsyn? Så har du sikkert et abonnement til en streamingtjeneste. Det samme gælder, hvis du er glad for at lytte til lydbøger. Alle disse abonnementer kan i sidste ende blive en smule forvirrende, og det kan være svært at finde rundt i, hvor den bedste pris faktisk findes - på abonnement.dk kan du nemt finde de bedste tilbud.


Annonce

Magasiner på abonnement

Der findes mange forskellige magasiner og blade, og de fleste kan også fås på abonnement. Hvis du har nogle bestemte magasiner og blade, som du simpelthen bare nyder at læse, vil du sikkert også gerne få muligheden for at læse hver enkelt af de nye udgaver. Disse abonnementer kan dog blive dyre, hvis man ikke passer på - hos abonnement.dk er alle aktuelle tilbud på dine yndlingsmagasiner og blade samlet, så du kan finde et tilbud, der gavner dig.


Tilbud hos streamingtjenester

Hvis du gerne vil finde et abonnement på en streamingtjeneste, er du ikke alene - det er nemlig super populært, da disse indeholder langt de fleste serier og film, som mange bruger tid på at se i deres hverdag. Hvis du gerne vil undersøge, hvilke af disse tjenester som har aktuelle tilbud, som du kan benytte dig af, kan du hoppe ind på abonnement.dk, hvor alle tilbuddene er samlet et sted.


Tilbud på avis abonnementer

Det er altså bare hyggeligt at sidde med en god kop kaffe og læse den nyeste avis. Her får man de nyeste nyheder, så man kan følge med i, hvad der sker rundt omkring. Aviserne fås også på abonnement, så du kan få dem leveret direkte til din dør, fremfor at skulle ud og købe dem i butikker. For at finde aktuelle tilbud på den avis, som du læser til hverdag, kan du igen gå ind på abonnement.dk, hvor alle disse tilbud er samlet.


Lydbøger - en populær underholdning

Mange er efterhånden ved at få øjnene op for lydbøger - disse gør det nemlig en del nemmere at komme igennem de bøger, som man synes lyder gode. Der findes også en del forskellige lydbogstjenester, som man kan benytte sig af - men var du klar over, at mange af disse faktisk tilbyder en gratis prøveperiode? Du kan se hvilke lydbogstjenester der tilbyder dette inde på abonnement.dk, så du kan lytte til lydbøger helt gratis i en periode. Så det er bare med at komme i gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.