Annonce
Kolding

Har haft lukket i månedsvis under corona: Stort hotel genåbner på mandag

I maj traf man på Hotel Koldingfjord beslutningen om, at det i kølvandet på coronaen økonomisk ikke kunne betale sig at holde åbent sommeren over. Men på mandag genåbner hotellet helt. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Kolding: Efter flere måneders nedlukning på grund af coronapandemien genåbner Hotel Koldingfjord på mandag den 3. august.

Tilbage i foråret, da coronapandemien ramte Danmark, lukkede hotellet, og da landet begyndte at åbne mere igen, besluttede man på hotellet, at man ville holde lukket hele sommeren, da man havde så lidt at lave, at det ikke kunne betale sig at holde gang i hele hotellet.

Kun nogle enkelte selskaber og enkelte kunder har man taget imod i de forløbne måneder.

Men man har ikke ligget helt på den lade side i perioden.

Hotellet har under lukningen fået renoveret 110 badeværelser, der er lagt 6500 kvadratmeter nyt gulvtæppe på, og der er kommet nyt tegl på taget. Renoveringen løber op i 25 millioner kroner, oplyser hoteldirektør Peder J. Madsen i en pressemeddelelse.

- Vi har et fantastisk bagland, der tror på Hotel Koldingfjord. Derfor har vi været i stand til at bruge coronapausen til at toptune hotellet og medarbejderne til de kommende år, siger Peder J. Madsen i pressemeddelelsen.

Hotellet bruges ofte til konferencer, og dets AV-udstyr er også blevet opgraderet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce