Annonce
Sønderborg

Harmonikaklub spiller adventskoncert i Musikhuset

Sønderborg: Sønderborg Harmonikaklub og den fynske Duo MeAnnmay kan opleves i Sønderborgs Musikhus, Skovvej 16, søndag den 24. november kl. 14.30-17.

Ved Sønderborg Harmonikaklubs 10. adventskoncert har klubben inviteret ægteparret Annmay og Lars Kirkegaard, der sammen udgør duen MeAnnmay, som måske er Danmarks eneste duo med harmonika og marimba. Duoen spiller en bred vifte af forskellige klassikere.

Sønderborg Harmonikaklubs program ved adventskoncerten går fra et marchpotpourri af tjekkiske Julius Fucik til Pariser Tango til kendte syng-med-numre. I anden afdeling helliger Harmonikaklubben sig julens melodier. Afslutningsnummeret bliver i år et kendt julenummer, hvor klubbens harmonikaorkester suppleret med børn og unge på scenen giver den fuld udblæsning, et indslag med overraskelser i.

Sønderborg Harmonikaklub er i sit 35. leveår og har i de sidste år haft hjemsted i byens Musikhus på Skovvej. Øvetiderne er tirsdage kl. 10-12, og alle er velkommen til at komme og lytte på. Sønderborg Harmonikaklub optager gerne nye medlemmer, der spiller eller bare interesserer sig for harmonikamusik.

Der er entré til adventskoncerten, og billetter fås ved indgangen eller bestilles på tlf. 7447 4337 eller e-mail: alfred-renner@bbsyd.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce