Annonce
Esbjerg

Harold Pinters "Samlede Sketches" får repremiere hos Teater Drakomir

Rikke Sylvestersen, Thomas Lomme Oxholm og Thorbjørn Schunck fra Teater Drakomir spillede med stor succes i maj Harold Pinters "Samlede Sketches". Det gør de igen den 24. og 25. oktober. Foto: René Jørgensen

Ribe: Da Teater Drakomir i maj havde nobelpristagerne og dramatikeren Harold Pinters forestilling "Samlede Sketches" på plakaten var det med stor succes. Og nåede man ikke en af de opførelser, så kommer chancen nu, idet Drakomir torsdag den 24. oktober har repremiere på forestillingen, der også opføres fredag den 25. oktober - begge dage kl. 19.30. Herefter tager Drakomir på en lille mini-tourne lørdag den 26. oktober i Gørding forsamlingshus kl. 19 og søndag i Det Lille Teater i Gråsten kl. 15.

Harold Pinter har i sin tid som dramatiker skrevet en del sketches. I Danmark udsendt som "Samlede Sketches" oversat af Kaj Nissen med 13 i alt. Små subtile tekster, der alle har "det der specielle Pinterske over sig". Solidariske med samfundets nederste og samtidig samfundskritiske. Kommunistforskrækkelsen behandles også i en sketch. I alt er der en time og 25 minutters gedigen underholdning med humor, satire og alvor, og med næsten hele teatrets voksenensemble og et tre personers orkester.

Som noget nyt tilbyder teateret nu årskort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce