Annonce
Esbjerg

Hashhandlere blev afsløret

To mænd er blevet sigtet for hashhandel. Politiet fandt både penge og hash i mændenes bil. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen.

Esbjerg: To mænd er blevet sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, efter at de tirsdag aften klokken 21.37 blev standset af politiet i en bil i Kirkegade.

Et par betjente fattede interesse for en Citroën C3, hvori der befandt sig to mænd, en 18-årig mand fra Esbjerg og en 21-årig mand fra Fanø.

Betjentene gennemsøgte bilen og visiterede de to mænd, og der blev fundet adskillige kugler med hash, der hver især vejede to gram. Nogle af hashkuglerne var gemt bag bilens instrumentbræt. Der blev i alt fundet 38 gram hash.

- Det er kugler, der typisk er gjort klar til salg, oplyser Henrik Berg fra lokalpolitiet i Esbjerg.

Der blev i bilen også fundet en såkaldt salgstelefon, hvor kunder har afgivet bestillinger til de sælgende, og 4.600 kroner i kontanter, som politiet mener, stammer fra hashhandel.

Det ulovlige stof, telefonen og pengene blev beslaglagt, og de to mænd kan se frem til et restligt efterspil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce