Annonce
Tønder

Hastemøde hos Tønder Festival: - Det ser meget, meget sort ud

Det ser sort ud i forhold til en Tønder Festival til august, siger festivalleder Maria Theessink. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard
Tirsdag skal der holdes et hastemøde hos Tønder Festival efter den politiske aftale om, hvordan der kan holdes festivaler til sommer.

Tønder: Tidligt tirsdag er der indgået en politisk aftale om, hvordan der må holdes festivaler i år - fra den 1. august må man lukke 5000 deltagere ind fordelt i sektioner med 500 personer i hver. Og dermed hænger Tønder Festival umiddelbart i en tynd tråd.

Festivalen skal have et hastemøde i dag, fortæller Maria Theessink, der er kunstnerisk leder og presseansvarlig for Tønder Festival.

- Om det ligner en aflysning? Altså der står, at efter 1. august må man være 5000, og vi er normalt 15.000 i alt, når vi er flest - det er også både os, frivillige og alt muligt andet. Så det er meget svært at se, hvordan det skulle kunne løbe rundt for os økonomisk, siger hun.

Annonce

En endelig udmelding er hun ikke klar til at give tirsdag morgen.

- Men jeg synes, det ser meget, meget sort ud. Det tør jeg godt sige, lyder det fra festivallederen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce