Annonce
Debat

Hav tålmodighed med grænsekontrollen lidt endnu

Læserbrev: Lad mig straks gøre det klart, at der i Danmark ikke eksisterer et mere erhvervsvenligt parti end Det Konservative Folkeparti. På et tidspunkt havde vi en erhvervsminister, der udtalte noget i retning af, at han var sat i værk for at forkæle erhvervslivet. Vi kæmper utrætteligt for at lette byrden for vores virksomheder, så der kommer færre afgifter, mindre bureaukrati, og at det blandt andet skal være nemmere at rekruttere både dansk og udenlandsk arbejdskraft.

Derfor kan jeg godt forstå, hvis man som erhvervsdrivende, grænsependler eller medlem af anden interesseorganisation, sidder derhjemme og irriterer sig "grænseløst" over den grænsekontrol, der hersker ved vores grænseovergange mod syd!

Men vi Konservative bakker op om grænsekontrollen, så længe vi oplever, at Europas ydre grænser er hårdt udfordret på særligt flygtninge og immigrationsområdet. Jeg synes, det er vigtigt, at vi, som et ansvarligt Folkeparti, og som ansvarlige politikere, holder fast i, at det er de danske myndigheder, der skal bevare kontrollen over, hvad og hvem, der kommer ind i vores land.

Derfor skal vi bevare kontrollen af vores sydlige grænser lidt endnu, indtil vi vurderer, at presset på Europa er tilstrækkeligt aftaget til, at vi kan flytte politiressourcer fra grænsen tilbage til de danske politikredse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce