Annonce
Vejen

Havefest ved kroen skal være erstatning for aflyste Park Rock

Skodborg Vesterkro står bag en støttekoncert i haven til fordel for Park Rock, som er aflyst i år. Foto: Annett Bruhn
Lørdag den 15. august bliver der musik og hygge i haven ved Skodborg Vesterkro. En del af pengene fra entrebilletten giver kroen videre til Park Rock 2021.

Skodborg: Det er som om, at abstinenserne har taget til hos alle dem, som elsker musik, og som normalt bruger en del af sommeren på at deltage i koncerter og forskellige festivaller.

I hvert fald er der, som JydskeVestkysten kunne berette om i fredagsavisen, gang i initiativerne med mindre musik- og koncertsammenkomster i private haver. Et af stederne er hos Jette Østergaard, hvor der er planlagt koncerter på hendes landejendom på Kidholmvej nord for Holsted.


Annonce

Park Rock er desværre aflyst i år, men det skal ikke lade os slå ud og afholde os fra at holde en hyggelig dag alligevel.

Trine Thuesen, indehaver af Skodborg Vesterkro


Også i Skodborg bliver der en af slagsen. Lørdag den 15. august var Park Rock 2020 på plakaten. Men coronapandemien fik også koncerten i Skodborg på listen over arrangementer, som har måttet aflyses og udskydes til 2021.

Som et plaster på såret har indehaveren af Skodborg Vesterkro, Trine Thuesen, taget initiativ til et arrangement som en mindre erstatning for den traditionsrige koncert.

Hyldest til Birthe Kjær

Det sker med en fest i haven ved Skodborg Vesterkro fra klokken 11 til 23. Fra anlægget bliver der blive spillet noget af al den gode musik, som oprindelig var på programmet ved Park Rock. Og fra klokken 16 til 17 kommer Kære Birthe alias Berit Morell, som leverer sin hyldest til den folkekære sangerinde. Det bliver en tur ned ad Memory Lane og nostalgien med højdepunkter og sange fra Birthe Kjærs lange karriere.

- Park Rock er desværre aflyst i år, men det skal ikke lade os slå ud og afholde os fra at holde en hyggelig dag alligevel. Vi ved, at der er rigtig mange, som skulle have været til Park Rock, som samles rundt i haver ved private sammenkomster. For at støtte op omkring Park Rock har vi nu inviteret til en havefest, hvor folk kan kigge forbi og få sig lidt godt at spise, drikke og høre noget musik, fortæller Trine Thuesen.

Måske bliver der også et indslag med en rullende bar, som vil køre rundt i Skodborg. Ifølge de nye regler omkring forsamlingsforbud, som forventes at træde i kraft fra den 8. august, vil der blive mulighed for at forsamles 200 deltagere i haven ved Vesterkroen.

Entrebilletten til koncerten ved Vesterkroen er sat til 250 kroner. For dette klippekort, som skal forudbestilles, følger der mad og fem stk. fadøl/drinks med. Desuden går de 50 kroner til Park Rock 2021.

Annonce

Fantastisk initiativ

Fra Park Rock er nyheden omkring arrangementet ved Skodborg Vesterkro blev modtaget nærmest med kyshånd:

- Det er et fantastisk initiativ, som vi er taknemmelige for fra Park Rocks side. Vi håber, at rigtig mange bakker op, og som så kan mødes på Skodborg Vesterkro og trods alt få lidt smag af Park Rock 2020. Så kom frit frem alle sammen, lyder det i et Facebook-opslag fra Arne Christensen, der er med i styregruppen bag Park Rock.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Annonce