Annonce
Sønderborg

Havekoncert med byens bedste udsigt

Der var kølig rosévin i glassene og musik i haven lige ned til Alssund, da endnu en af Sønderborg Musikråds havekoncerter samlede 50 musikelskere til musikalsk havefest.
Annonce

Sønderborg: Med den smukkeste udsigt ud over Alssund havde Nina Lei torsdag aften inviteret til koncert hjemme i haven. Koncerten var en af de mange havekoncerttilbud som Sønderborg Musikråd havde arrangeret.

Bandet der skulle på scenen var NOW, der består af sønderborgdrengene  Richardt Nielsen og Lars Weiss, der har lavet musik sammen de seneste 3 år og bl.a. kan høres på Spotify og andre streamingtjenester.

- De efterlyste bands der kunne optræde til havekoncerterne her i området. Vi sendte derfor vores materiale ind, og blev udvalgt af Nina Lei til at give koncert i hendes smukke have. Vi har glædet os utroligt meget til i aften, og udsigten giver lige lidt ekstra. Jeg syntes det er flot, det er anderledes og en spændende måde at spille på. Vi har selv skrevet vores sange der er på engelsk. Når man har lavet noget, vil man naturligvis også gerne ud med det, sagde Richardt Nielsen fra NOW.

-Det er en god idé at lave koncerter på denne måde. Jeg valgte NOW, da det er nogle fantastiske stemmer at lytte til. Jeg har tidligere holdt koncert indendøre. Det blev en stor succes, så det kunne være spændende at gøre igen, sagde Nina Lei, der lagde have til koncerten.

Fredag og lørdag er der flere havefester at komme til her i området. Fredag i Nordborg og lørdag i Sønderborg. Læs mere om de enkelte konceter på Sønderborg Musikråds hjemmside www.somr.dk eller på facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce