Annoncørbetalt indhold

Havetrampolinen er kommet for at blive

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange kender nok til den. Havetrampolinen, som er at finde i de fleste børnefamiliers haver. Trampolinen er både god underholdning, men kan også bruges som motionskilde. Hvis man har besluttet sig for at købe en havetrampolin, er der nogle overvejelser, man bør gøre sig inden købet. 

En trampolin er ikke bare en trampolin. Der findes mange forskellige slags former og modeller af trampoliner. Hvis du lige står og mangler en, kan du købe din havetrampolin her. Nettofitness har lavet en god guide til, hvordan man vælger den bedste havetrampolin. Der nogle forskellige parametre, som har indflydelse på, hvordan trampolinen er.

Annonce


Hvordan vælger man havetrampolin? 

Først og fremmest skal man vide, at kvalitet og pris hænger sammen, når det handler om trampoliner. Det er vigtigt, at man sikrer god sikkerhed, når man vælger at have trampolin i haven. Der kan let ske uheld, hvis man ikke er opmærksom. Derfor er formen på trampolinen ikke helt ligegyldig.

En rund trampolin er den mest populære form. Det er den af gode grunde. Den runde form medvirker, at fjedrene kun belastes på en måde, hvor man maksimalt kan hoppe tre meter. I modsætning til en firkantet trampolin, hvor man kan hoppe op til ni meter. Derfor er den runde havetrampolin det sikreste valg til haven.


Sikkerhed på trampolinen 

Det kan være en farlig sport at hoppe på trampolin, især børn har det med at blive en smule overmodige. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at sikkerheden på trampolinen i haven er i top. Dette kan man gøre på nogle forskellige måder. Man skal ikke spare på noget, når man taler sikkerhed:

  • Sørg for at have kantbeskyttelse på (hvor fjedrene er). 
  • Man kan lave en montering af sikkerhedsnet rundt om trampolinen, så man ikke risikerer at falde ned. Man kan evt. grave den ned i jorden. 
  • Det frarådes at hoppe på trampolin ved smerter eller problemer i nakke og ryg. 


Hop dig i form 

Det er ikke kun gavnligt og sjovt for børn at hoppe på trampolin. Der findes kraftigere trampoliner, som også kan holde til voksnes kropsvægt. Det er både sundt og sjovt for børn og voksne at hoppe. Mange muskler i kroppen aktiveres, når man hopper, hvilket faktisk gør kroppen stærkere.

Samtidig kan man faktisk også få pulsen meget op, så man kan faktisk lave konditionstræning på trampolinen. Sørger man for at have sikkerheden i orden, vil havetrampolinen med garanti føre til mange sjove timer med leg og god træning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.