Annonce
Kultur

Havfruernes coach holder foredrag

Havfruerne og Liselotte i lilla. Pressefoto.
Coach Liselotte Christensen holder foredrag med titlen "Havfruer på dybt vand" i seminarieHuset i Ribe den 27. november.

Ribe: Da danskerne i foråret blev præsenteret for TV2's programserie om de fem kvinder med vandskræk i ”Havfruer på dybt vand”, var det Liselotte Christensen fra Ribe, der var coach for deltagerne.

Nu kan alle opleve Liselotte Christensen fortælle om arbejdet med blandt andet de fem havfruer, når hun 27. november holder foredrag i SeminarieHuset i Ribe.

Her vil hun fortælle omkring sit coaching-arbejde med mennesker, som gerne vil være bedre udgaver af sig selv. Hun krydrer også foredraget med sit arbejde med de fem havfruer og gør nørdet teori let forståeligt. Med stor grad af humor leverer hun et foredrag, hvor man får vigtig viden om både din egen dramaqueen "amygdala", redskaber til kognitiv selv-coaching og et par kærlige provokationer til at få ændret på din ubevidste vaner, lyder det i en pressemeddelelse.

Liselotte Christensen har arbejdet indgående i flere år med kognitiv coaching og uddanner andre coaches. Gennem sine mange år som coach har hun fordybet sig i narrativ coaching, positiv psykologi og har arbejdet med empowerment - menneskets magt over egen handlekraft.

FOF-Vest er arrangør af foredraget.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Annonce