Annonce
Kultur

Havfruernes coach holder foredrag

Havfruerne og Liselotte i lilla. Pressefoto.
Coach Liselotte Christensen holder foredrag med titlen "Havfruer på dybt vand" i seminarieHuset i Ribe den 27. november.
Annonce

Ribe: Da danskerne i foråret blev præsenteret for TV2's programserie om de fem kvinder med vandskræk i ”Havfruer på dybt vand”, var det Liselotte Christensen fra Ribe, der var coach for deltagerne.

Nu kan alle opleve Liselotte Christensen fortælle om arbejdet med blandt andet de fem havfruer, når hun 27. november holder foredrag i SeminarieHuset i Ribe.

Her vil hun fortælle omkring sit coaching-arbejde med mennesker, som gerne vil være bedre udgaver af sig selv. Hun krydrer også foredraget med sit arbejde med de fem havfruer og gør nørdet teori let forståeligt. Med stor grad af humor leverer hun et foredrag, hvor man får vigtig viden om både din egen dramaqueen "amygdala", redskaber til kognitiv selv-coaching og et par kærlige provokationer til at få ændret på din ubevidste vaner, lyder det i en pressemeddelelse.

Liselotte Christensen har arbejdet indgående i flere år med kognitiv coaching og uddanner andre coaches. Gennem sine mange år som coach har hun fordybet sig i narrativ coaching, positiv psykologi og har arbejdet med empowerment - menneskets magt over egen handlekraft.

FOF-Vest er arrangør af foredraget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce