Annonce
Kolding

Havnefest åbnes af borgmesteren

Koldings borgmester Jørn Pedersen ved roret åbner årets Vild med vand arrangement, her sammen med Kolding Sejlklubs formand Arndt Nørgaard på 'agterperronen' sammen med direktør for Business Kolding Tommy Langhoff som trimmer. Privatfoto

"Vild med Vand Kolding" er de lokale vand- og sportsklubbers fælles aktivitetsdag og åbnes fredag den 9. juni med taler og tamburkorpsmusik.

Annonce

Kolding: Over hele landet har søsportsklubber udnævnt lørdag den 10. juni til store aktivitetsdag under betegnelsen "Vild med Vand". Havnefesten foregår i byens to lystbådehavne - Nordhavnen og Marina Syd, og åbnes allerede fredag den 9. juni af borgmester Jørn Pedersen og Søværnets Tamburkorps med officiel åbning på pladsen foran rådhuset kl. 15.20. Her vil sejlklubbens formand, og tovholder ved arrangementet, Arndt Nørgaard, modtage borgmesteren og tamburkorpset, og borgmesteren åbner "Vild med Vand Kolding".

Lørdag den 10. juni løber festen af stablen fra 10-16 på begge lystbådehavne. Kræmmermarkedet på Marina Syd åbner en time før, og på den anden side af kreaturstaldene, vil Strandjagtforeningen demonstrere jagtpramme, der udstilles storvildt-trofæer, fluebinderi og fortælles om kravene til jagttegn. Kolding Bådelaug inviterer interesserede til "Åben Båd", og i klubhuset kan man prøve kapsejlads på computer og se navigation på tablet. Ocean Adventures viser mere om, hvad havbunden gemmer, og Agter Grillens Helge med trioen "Godt Gråt" sørger for livemusik i løbet af dagen. Marinehjemmeværnets gaster beretter om deres vigtige redningsaktioner og om sø-sikkerhed.

På Nordhavnen er der åbent hus med kaffe og kage i Sejlklubhuset, og der er "Åben båd", hvor sejlere tager imod. Kolding Sejlklub og Koldingegnens Idrætsefterskole tilbyder sejlture i alt fra joller over SUP (stand Up Paddling) til kajakker og racere. Roklubben er med ved en af broerne og giver en prøvetur. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

90 års fødselsdag: Lisse Vad Hansen

Haderslev

Friture satte ild i køkken

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Billund

Travformand om købstilbud fra Lego-familien: Aktionærer beslutter, om travbanen skal sælges

Annonce