Annonce
Esbjerg

Havnekiosken på Fanø lukker: Ny ejer på vej til december

Thomas Element er klar til nye udfordringer. Derfor lukkede han onsdag Havnekiosken, der bliver overtaget 1. december af en endnu ukendt ejer. Arkivfoto: Lars Lau Thygesen
Thomas Element, der driver Havnekiosken på Fanø, lukkede dørene for sidste gang onsdag. Nu ser ham frem til nye eventyr, der venter lige rundt om hjørnet.
Annonce

Fanø: Havnekiosken på Fanø drejede onsdagen nøglen om, efter at Thomas Element har drevet butikken i tre år.

I 2016 blev Havnekiosken og ejendommen sat til salg, men Thomas Elements økonomi gjorde det ikke muligt at købe ejendommen. Derfor henvendte han sig til sin barndomsven fra Sjælland, der ejer Bona Ejendomme ApS. Kammeraten købte ejendommen, som Thomas Element lejede sig ind hos. De seneste tre år har han altså drevet Havnekiosken, men det kapitel sluttede onsdag den 13. november.

I foråret besluttede Thomas Element nemlig, at han ville prøve noget andet. Derfor satte kammeraten ejendommen til salg, og den blev allerede solgt til kioskens næste generation i slutningen af oktober.

Fremtiden har allerede nye græsgange at byde på, men Thomas Element ønsker endnu ikke at fortælle, hvad der er i vente.

- Kiosken har klaret sig rigtig godt med overskud hvert år, men jeg fik en mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til, forklarer han.

Kiosken har klaret sig rigtig godt med overskud hvert år, men jeg fik en mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til.

Thomas Element

Annonce

Kioskens historie

Inden Thomas Element og Bona Ejendomme overtog havnekiosken, har kioskens velbefindende efterhånden været i flere forskellige ejers hænder. Siden 2007 har der været tre ejere, hvoraf de to er inden for de sidste fire år.

I 2007 købte Kaja Liboriussen kiosken, som hun solgte til Martin og Lotte Nykjær Due fra Svendborg i 2015. Inden da havde kiosken været til salg i tre år. Martin og Lotte Nykjær Due satte dog kiosken til salg allerede i januar 2016, da de ikke kunne få økonomien til at løbe rundt i vintermånederne. På det tidspunkt greb Thomas Element kiosken, der nu skifter ejer igen.

Den nye og endnu ukendte ejer overtager ejendommen den 1. december. Hvad, der skal ske med kiosken, vides endnu ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Tanja har været sygemeldt med stress tre gange: - Jeg kan bedre holde til presset, når jeg arbejder hjemme

Kolding

Nyt forsøg i Kolding Kommune: Nu må Tanja og kollegaerne arbejde hjemme i op til tre dage om ugen

Annonce