Annonce
Sønderborg

Havnens Dag på Sønderborg Lystbådehavn

For børnene bliver der på Havnens Dag mulighed for at prøve de små stabile børnekajakker. PR-foto

Sønderborg: Lørdag 25. Maj kl. 10-16 inviterer Sønderborg Yacht-Club (SYC) og Sønderborg Sejl- og Motorbådsklub (SSM) for tredje gang alle interesserede til Havnens Dag på Sønderborg Lystbådehavn.

- Arrangementet har til formål at vise nogle af de muligheder, vi har for fritidsaktiviteter i og omkring vandet her i Sønderborg, lyder det fra arrangørerne.

Sønderborg Yacht-Club’ sejlerskole stiller to J80 sejlbåde til rådighed, og vil i løbet af dagen afholde små korte kapsejladser hvor alle kan prøve hvad sejlsport er. gangen. For børnene er der mulighed for at prøve de små stabile børnekajakker. Som noget nyt er der mulighed for at deltage i et mini-America's Cup ud for Strandpromenaden. Bådene der sejles i, er mini 12’ere, som er en meget stabil to personers sejlbåd. Der vil være åben båd, hvor man kan komme ned og se indretningen i en motorbåd og en sejlbåd. Og Sønderborg Yacht-Club holder samme dag "Sønderjysk Open" for ungdomsjoller som foregår lige uden for havne. Der bliver grillet pølser og man kan købe kaffe med kage på terrassen med udsigt over havnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Ugen i billeder: Så du det?

Annonce